YPA palautti Vaajakoskelaiset maanpinnalle

0-5(0-2) FC YPA saapui Vaajakoskelle raajarikkoisena ja mukanaan vain kolme vaihtopelaajaa. Vieraat kuitenkin näyttivät kotijoukkueelle asenteen olevan tärkeämpi kuin pelaajien lukumäärä. Edes hieno keli ei auttanut kotijoukkuetta, vaan vieraat pääsivät nauttimaan täysillä niin olosuhteista kuin tuloksestakin. Ottelu ratkaistiin molempien puoliskoiden alkuhetkillä. Pisteet matkasivat Ylivieskaan.

Ottelu ei kerennyt kauan vanheta, kun vieraat mursivat hieman uneliaan puolustuslinjan ja Dragan Pejic pelattiin vapaaksi. Miehellä oli tarpeeksi aikaa sijoittaa vieraat johtoon. Lisää kylmää suihkua tuli reilun kymmenen minuutin kohdalla, kun vieraat pääsivät nopeaan vastahyökkäykseen ja Joni Pakola laukoi tarkasti alanurkkaaan. Kotijoukkue näytti hieman turhautuneelta ja jakson loppuhetkillä Vesa-Matti Alhonen otti nopeaan tahtiin kaksi keltaista. Näin FCV joutui taistelemaan vajaalla ottelun lopun.

Kauaan ei kerennyt vanheta toinenkaan jakso, kun illan sankari Pejic iski vieraat jo ratkaisevan tuntuiseen johtoon. Vain hetki lisää ja ottelu oli taputeltu, Pejic iski hattutempun, tällä kertaa puskemalla. Pejic jatkoi vielä kotijoukkueen pilkkaamista illan neljännellä ja sinetöi ottelun loppunumerot, tylysti 0-5.