FC Vaajakosken toimintaa ohjaa vastuullisuuden periaatteet. Haluamme mahdollistaa kaikille osallistumisen seuran toimintaan riippumatta perheen varallisuudesta. Jalkapallo kuuluu kaikille!

FC Vaajakoski on perustanut vuonna 2023 tukirahaston, joka myöntää hakemusten perusteella raha-avustuksia heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville pelaajille. Tukea voi hakea tulossa oleviin maksuihin (ei valmiiksi rästissä oleviin). Avustusten hakuajat ovat kahdesti vuodessa. Niistä ilmoitetaan seuran kotisivuilla sekä FC Vaajakosken jäsentiedotteissa. 

Kevään 2024 hakuaika maaliskuun loppuun mennessä.
Syksyn 2024 hakuaika lokakuun loppuun mennessä.

Myönnettävän tuen määrä arvioidaan pelaajakohtaisesti ja siihen vaikuttaa rahaston taloudellinen tilanne, hakemusten määrä, pelaajan joukkue (maksut suurenevat pelaajien iän myötä), sekä perheen koko ja taloudellinen tilanne. Omakustanteisiin turnauksiin tukea ei voi hakea. Tukea ei makseta pelaajalle/perheelle, vaan suoritetaan suoraan joukkueen tilille.  

Tukea hakeva pelaaja/perhe tekee kirjallisen, vapaamuotoisen hakemuksen ja toimittaa sen tukirahasto(a)fcvaajakoski.com osoitteeseen. Hakemuksessa tulee olla mukana riittävät perustelut, jonka avulla hallitus sulkee pois mahdolliset väärinkäytökset. Vapaamuotoiset hakemukset käsitellään luottamuksellisesti rahastotyöryhmän toimesta ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. 

Rahastolla on oma tili, jolle varat kerätään. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi.

Tukirahaston tarkemmat säännöt TÄSTÄ.

Tukea harrastamiseen voi saada useammankin yhteisön/toimijan kautta. Tässä muutama listattuna:

Lisätietoja Sami Rukkila, puh. 040 1603208 ja email sami.rukkila@fcvaajakoski.com