FC Vaajakosken kotiotteluiden pääsyliput ovat ostettavissa Liveton verkkokaupasta. Kausikortit saat kätevästi kotiin toimitettuna Kisakaupasta.

  • Aikuiset (yli 17-vuotiaat) 15€
  • Eturyhmät (opiskelija, varushlö, työtön, eläkeläinen) 10€
  • 16-v ja nuoremmat sekä seuran jäsenet veloituksetta (näytäthän MyClub-jäsenkorttisi saapuessasi otteluun)
  • Kausikortti 99€

Ottelun sisäänkäynnissä suoritetaan turvatarkastus. Ethän tuo otteluun kiellettyjä esineitä.

Lipun voit näyttää laitteesi näytöltä tai paperitulosteena stadionin portilla.

Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat noin tunti ennen ottelun alkua. Suosimme maksuvälineenä pankkikorttia, mutta myös käteismaksut ovat käytössä.

Ostaessasi lipun tai kausikortin ennakkoon Liveton verkkokaupasta, maksuvälineinä käyvät Paytrailin verkkomaksutapojen lisäksi SmartumPay, ePassi ja Eazybreak.

Turvallisuusmääräykset ottelutapahtumassa

Huomaathan, että jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita 
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja  
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja 
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot, mukaan lukien omat juomapullot) tai aineita, joilla voidaan uhata  toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle

Ottelun sisäänkäynnissä suoritetaan turvatarkastus.

FC Vaajakosken tapahtumissa on ehdoton nollatoleranssi rasismille. Mikäli todistat tapahtuman aikana rasistista käytöstä tai huutelua, ilmoitathan asiasta välittömästi järjestyksenvalvojalle tai muulle tapahtumanjärjestäjän edustajalle.

Palloliiton turvallisuusmääräysten mukaisesti ottelutapahtumissamme:

4.1.4. Kaikenlainen rasismi tai rasistinen käyttäytyminen on kiellettyä ja se on pyrittävä estämään ennakolta. Mikäli rasismia ilmenee, siihen on puututtava välittömästi.

4.1.5. Kaikenlainen pelaajiin, joukkueiden taustahenkilöihin, erotuomaristoon, toimitsijoihin tai katsojiin kohdistuva herjaava käytös on kiellettyä. Mikäli herjaavaa käytöstä ilmenee, siihen on puututtava välittömästi.

6.2.4. Järjestyksenvalvojalla on oikeus poistaa ottelutapahtumasta henkilö, joka esim. päihtyneenä häiritsee järjestystä tai muita henkilöitä, herjaa pelaajia, joukkueiden taustahenkilöitä, erotuomaristoa, toimitsijoita tai katsojia, esiintyy uhkaavasti, meluamalla, väkivaltaisuudella tai muulla käyttäytymisellään häiritsee järjestystä tai vaarantaa turvallisuutta tai joka huomautuksista huolimatta jättää noudattamatta järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi annettuja tarpeellisia määräyksiä.

Palloliiton turvallisuusmääräykset kokonaisuudessaan luettavissa Palloliitto.fi