Pelipaikka

Pelipaikka on Palloliiton oma henkilörekisteri, jonka kautta käsitellään henkilörekisteröinnit, kuten pelaaja- ja toimihenkilörekisteröinnit. Vakuutusturvan voi halutessaan ostaa pelipassin oston yhteydessä tai pelipassin oston jälkeen Pelipaikka-järjestelmässä. 

Kirjautuminen Pelipaikkaan tästä.

Pelipassit ja vakuutukset

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen.

FC Vaajakosken pelaajan / alaikäisen pelaajan huoltajan velvollisuus on ostaa itse pelipassi ja huolehtia vakuutuksesta. Voimassa olevasta vakuutuksesta tulee toimittaa vakuutustodistus joukkueenjohtajalle.

Pelipassi 2024 on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.12.2023 – 31.12.2024.

Vakuutusturva on voimassa tilaushetkestä alkaen, enintään 1.1.2024 – 31.12.2024.

Lue lisää Palloliiton pelipasseista ja vakuutuksista tästä.

Tietoa ja ohjeita Pelipassin uusimista varten tästä.

Vakuutustodistus 2024 tulee toimittaa joukkueenjohtajalle.

Vahingon sattuessa

Ohjeet vahingon sattuessa Palloliiton pelipassivakuutetuille (AON) pelaajille tästä.

Oma vakuutus: toimi vahinkotilanteessa oman vakuutusyhtiösi ohjeiden mukaisesti.

Taustahenkilöiden rekisteröinti pelipaikkaan

Pelipaikkaan rekisteröidään myös joukkueiden taustahenkilöt eli valmentajat, huoltajat ja joukkueenjohtajat. Joukkueen sähköiseen ottelupöytäkirjaan saa TASO-järjestelmässä liitettyä vain Pelipaikkaan rekisteröidyt taustat.

Taustahenkilöt rekisteröidään Pelipaikkaan seuran tai toimihenkilön itsensä toimesta.

Seurasiirrot

Uusi seura käynnistää siirron Pelipaikassa. Seura käynnistää siirtyvän pelaajan siirron joukkueenjohtajan pyynnöstä. Pelaajasiirron käynnistämiseksi tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Pelaajan nimi
  • Pallo ID (jos ei tiedossa, syntymäaika)
  • Vanha seura
  • Siirrettävä laji (jalkapallo/futsal)

Kun uusi seura käynnistää siirron, siirto menee vanhan seuran hyväksyttäväksi. Vanhalla seuralla on 7 vrk aikaa reagoida siirtoon. Kun vanha seura hyväksyy siirron, siirto tulee uuden seuran hyväksyttäväksi. Kun uusi seura hyväksyy siirron, muodostuu siirtomaksu, jonka seura toimittaa pelaajalle / pelaajan vanhemmalle. Edustusoikeus uudessa seurassa astuu voimaan siirtomaksun maksuhetkestä.