OPS-jp – FCV 1-1 (1-1)

Kauden toinen puolisko alkoi matkalla Ouluun. Vastassa oli sarjakakkonen OPS-jp. Vajaamiehinen vaajakoskelaisryhmä oli kuitenkin päättänyt taistella pisteistä ja siinä myös onnistui. Kotiin tuomisena oli arvokas vieraspiste, luvuin 1-1.

Ottelu käynnistyi kotijoukkueen lievällä hallinnalla. OPS sai kymmenen minuutin kohdalla 5 kulmapotkua putkeen, ja se viides tuotti tuloksen. Pallo kimposi FCV-puolustajasta maaliin. FC Vaajakoski pääsi peliin mukaan ja pystyi luomaan painetta OPS:n maalille. Juuri ennen taukovihellystä kesken vaajakoskelaispainostuksen Jere Keskinen pääsi purjehtimaan 20 metriin, viuhuva laukaus kimposi OPS:n pelaajasta maaliin.

Toinen puolisko oli tasaista pelaamista, ja molemmilla oli omat hetkensä. Vaajakoskelaiset olivat jopa lähempänä voittoa, mutta pistejakokin tyydytti.