Kirvelevä tasapeli Kokkolassa

GBK-FCV 2-2(0-2)

FC Vaajakoski matkasi Kokkolaan mielessään kolme sarjapistettä. Ensimmäisen jakson jälkeen tilanne vaikuttikin hyvältä. Toisella jaksolla peli pysähtyi ja GBK iski, lisäksi huonoa onnea oli matkassa, joten pisteet jaettiin nimeroin 2-2.

Ensimmäinen jakso käynnistyi vahvan kotijoukkueen painostuksella, mutta maalin iskivät vierailijat. Miika Kastarisen antamasta kulmapotkusta Kimmo Huisman puski pallon maaliin 0-1. GBK oli lähellä tasoitusta ajassa 25 min, kun kova puuskittainen tuuli oli tehdä kepposet. GBK pelaajan löysä pusku näytti leijailevan maalin yli, mutta tuuli painoi sen kuitenkin ylärimaan. 0-2 maali syntyi ottelun 37 minuutilla, kun nopean Vaajakoskelaishyökkäyksen päätteeksi Kimmo pelasi Tomi Kalstedtin läpiajoon, jäätävä viimeistely ei antanut maalivahdille mahdollisuuksia. Tauolle siirryttiin vieraiden 0-2 johdossa.

Toinen jakso käynnistyi kotijoukkueelta räväkästi, sillä ajassa 49 Vitao purjehti laidasta maalille ja laukoi pallon maaliin. Kotijoukkue hallitsi kenttää, kun vierailijat hermoilivat pallon kanssa eivätkä saaneet rauhoitettua omaa peliään, vain Matti Salkojärven upeat torjunnat pitivät toiveita kasassa. Vartti ennen pelin loppumista ei onnikaan ole vieraiden matkassa. GBK painostuksen lomassa Kimmo Huisman saa pallon, kääntyy nopeasti ja lähtee avamaan nopeaa laitaan. Valitettavasti pallo osuu tuomariin josta se kimpoaa suoraan kotijoukkueen pelaajalle Janne Suutari pääsee läpiajoon ja tasoittaa pelin. Enempää maaleja ei kumpikaan saa aikaiseksi, joten pisteet jaettiin luvuin 2-2.