FCV-OPS-jp 1-2

Katso kuvat!

FC Vaajakoski aloitti kautensa kakkosessa kotiottelulla OPS-jp:tä vastaan Jyskän tekonurmella. Ottelua saapui katsomaan 148 katsojaa auringon paisteeseen. Aurinko paistoi hetken myös kotijoukkueelle sen siirtyessä johtoon, mutta OPS:n rutiini ja kestävyys tulivat lopulta esiin ja se korjasi kolme pistettä Ouluun.

OPS tuli otteluun rytinällä ja se hallitsi kenttää ensimmäiset 10 minuuttia. Alun OPS rynnistyksen jälkeen ottelu tasoittui ja Vaajakoskelaiset loivat paremmat maalipaikat. Vaajakoskelaiset siirtyivät myös johtoon kun peliä oli pelattu 39 minuuttia, kun Kimmo Huiman laittoi risti pallon joka tavoitti Eemeli Vähäsöyringin. Eemeli otti pallon haltuun harhautti OPS pakin ja laukoi tilanteeksi 1-0. OPS kuitenkin tasoitti ottelun 44 minuutilla, kun keskikentältä heitetty roikkupallo leijaili takatolpalle, jonne Vitor Pedrozo oli unohtunut yksinään ja tilanne oli 1-1. Samalla FCV joutui suorittamaan vaihdon, kun Jukka Kosonen ei pystynyt jatkamaan takareisiongelman takia. Kentälle juoksi Aapo Kuortti.

Tauolla FCV suoritti vaihdon Janne Muurikainen tuli kentälle ja Juha Korhonen siirtyi vaihtoon. Tämä tarkoitti sitä, että keskikentälle haettiin vahvuutta ja Eemeli siirtyi kärkeen. OPS aloitti jälleen ryminällä ja hallitsi tapahtumia. Vaajakoskelaisten pelinrakentelu oli pienissä vaikeuksissa ja jalat alkoivat jo painamaan. FCV suorittikin vaihdon 75 minuutilla, kun Kimmo Huisman jätti kentän ja Kalle Kautto kirmasi sisään. OPS sai heti kulman ja Mika Hautala Puski 1-2. OPS ryhtyi selkeästi puolustamaan johtoaan ja se pitikin loppuunasti, näin pisteet matkasivat Ouluun lukemin 1-2(1-1).

FC Vaajakoski: Jarkko Suonpää, Jere Keskinen, Kerkko Huhtanen, Aapo Autio (C), Juha-Matti Häkkinen, Mikko Kytölä, Simo Ihalainen, Kimmo Huisman (75 Kalle Kautto), Juha Korhonen (45 Janne Muurikainen) Eemeli Vähäsöyrinki, Jukka Kosonen (44 Aapo Kuortti).

Vaihtopelaajat: Teemu Holopainen, Ville Antila, Jarmo Leskinen, Lauri Leskinen

OPS-jp: Zurab Talakhadze, Heikki Marjeta, Anzori Kaladze, Marko Kivilä, Mika Hautala (C), Vitor Pedrozo (82 Antti Pulkkinen), Teemu Pähtiälä, Nikolai Markovic, Lari Nikula (55 Matias Juntunen), Luis Gagnoto, Iiro Vandell.

Vaihtopelaajat: Antti Alakulju

Varoitus: Marko Kivilä 80

Veikkauspisteet: Kultaa Nikolai Markovic OPS, Hopeaa Mika Hautala OPS, Pronssia Jere Keskinen FCV

Raadissa: Jari Nyman, Juha Eklund, Ari Kauppinen’