Uusi ottelu, uusi mahdollisuus — FCV yllätysvalmiina Gnistanin vieraaksi

Kolmen ottelun tappioputkessa olevalla FCV:llä jatkuu ”härkäviikko”, kun joukkue matkustaa Helsinkiin Musta-Pekka Areenalle Gnistanin vieraaksi.

Gnistan on lohkon kärjessä tasapisteissä viime perjantaina Vaajakoskella vierailleen PEPON kanssa. Kotijoukkue aloitti kauden peräti viidellä voitolla maalieron ollessa 14-4. Viime aikoina tahti on hidastunut ja edellisessä ottelussa joukkue kärsikin yllättävän tappion JäPS:lle peräti 4-1.

FCV:n suurin ongelma tällä hetkellä on viimeistely ja murtavat syötöt viimeisellä kolmanneksella. Gnistanin puolustus ei ole onnistunut viime aikoina parhaalla mahdollisella tavalla, ja tässä on vierasjoukkueen iskun paikka. FCV:n täytyy pitää keskialue tiiviinä ja omassa päässä virheet ovat minimoitava kollektiivisella joukkuepelillä.

Gnistanin paras maalintekijä Aleksander Akbar sekä nopea Gullit Zolameso ovat poissa kokoonpanosta edellisessä ottelussa saatujen ulosajojen myötä.

Seuraa tätä:
Löytääkö viime aikoina voimakkaasti elänyt FCV:n kokoonpano keinot murtaa Gnistanin puolustuslinja. FCV on pelannut jostain syystä selvästi paremmin vieraissa ja nyt olisi oiva hetki horjuttaa hieman alavireistä Gnistania.

Edelliset kohtaamiset:
Joukkueet ovat viimeksi kohdanneet vuonna 2016, niin ikään Kakkosessa. silloin kumpikin klaarasi kotiottelunsa. FCV voitti Vaajakoskella 2-0 ja Gnistan Helsingissä 4-3.