Miska Verkko Vaajakoskelle

FC Vaajakoski saa miehistöönsä uuden vahvistuksen, kun seuran kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen on solminut Miska Verkko. 22-vuotias pelaaja on pelannut koko uransa tähän saakka Lahdessa.

Salpausselän maisemista Jyväskylään hänet toivat opiskelut. Kesken muuttokiireiden tavoitettu Verkko kommentoi tuoretta sopimustaan.

”Halusin jatkaa jalkapalloa Kakkosessa, joten FCV oli hyvä vaihtoehto. On hyvä että saa loppukauden ajan laittaa jalkaa oven väliin seuraavia kausia varten. Odotan, että voitamme pelejä mahdollisimman monta ja itseltäni, että pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan ja saan hyviä suorituksia peleissä.

Uskoisin että paras ominaisuuteni pelaajana on monipuolisuus ja se että pystyn pelaamaan useammalla pelipaikalla.” – Miska Verkko

Samoihin ajatuksiin yhtyy myös joukkueen valmennus.
”Miska on meille erittäin tervetullut pelaaja ja häntä pystymme peluuttamaan useilla eri pelipaikoilla. Hän on taitava ja taktisesti hyvä pelaaja.” – Päävalmentaja Sami Mustalampi

Lahdessa pelaaja on nähty niin keskikentällä, laiturina kuin laitapuolustajanakin. FC Vaajakosken riveissä todennäköisin paikka löytyy laitapakin tontilta, sillä punaisten puolustuskalusto on käynyt viime viikkojen muutosten seurauksena harvalukuiseksi.

Miska kertoo itse kiinnostuksen jalkapalloon syttyneen jo 1-vuotiaana palloleikkien kimpussa. Innostus kasvoi ja hän liittyi FC Kuusysin nappulakouluun. Kuusysiä lahjakkuus edustikin pitkään, sillä hänen junioritaipaleensa eteni legendaarisessa lahtelaisseurassa aina B-ikäiseksi saakka.

Kaudeksi 2018 Verkko siirtyi FC Lahden A-nuoriin ja juhli kesän päätteeksi P20 SM-sarjan mestaruutta. Sen jälkeen ura on jatkunut kolme ja puoli vuotta Lahden Reippaan edustusjoukkueessa Kakkosen A-lohkossa. Pelattuja otteluja Kakkosessa on kertynyt kaikkiaan 60, joissa on syntynyt kymmenen maalia.

Keväällä Verkko nähtiin Reippaan puolustuksessa Vehkahallissa Suomen Cupin kolmoskierroksen kamppailussa FC Vaajakoskea vastaan. Sarjakauden 2022 aikana vastuuta on kertynyt 12 ottelussa 601 minuuttia ja heinäkuu tuotti pelaajalle myös kaksi täysosumaa.

FC Vaajakoski pelaa kotikentällään Panda Areenalla taas lauantaina. Klo 17.00 käynnistyvässä ottelussa vastustajana on Oulun Luistinseura. Kotijoukkueen uusin kasvo toivottaa yleisön tervetulleeksi.

”Tulkaa ihmeessä paikan päälle katsomaan fudista!” – Verkko