Kotiottelut akilleen kantapäänä — joko nyt juhlitaan voittoa Vaajakoskella?

FC Vaajakoski – Mikkelin Pallo-Kissat to 28.6. klo 18.30

FCV haki edellisessä ottelussa maukkaan vierastasapelin sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvalta Gnistanilta. Joukkue sai näin kolmen ottelun tappioputkensa poikki. FCV:n maalin teki Topi Järvinen, jolle se oli kuluvan kauden neljäs osuma.

Vierasjoukkue Mikkelin Pallo-Kissat saapuu Vaajakoskelle puolestaan neljän ottelun pisteputkessa. Otteluista kaksi on päättynyt voittoon ja kaksi tasapeliin. A-lohkon sarjataulukossa MiPK on sijalla kuusi, kun FCV puolestaan majailee sijalla yhdeksän kaksi pistettä perässä.

Vierasjoukkueen viimeisissä neljässä ottelussa on tehty yhteensä vain kuusi maalia kummatkin joukkueet huomioiden. Kotijoukkue FCV on päästänyt lohkossa toiseksi vähiten maaleja, joten ennakkoon voisi odottaa tasaista ja vähämaalista ottelua.

MiPK pääsee otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan, kun sairastupa on tyhjentynyt. FCV:n käytettävissä oleva materiaali on elänyt koko kauden ja esimerkiksi viimeiseen viiteen otteluun ei avauskokoonpano ole ollut kertaakaan sama.

”Vaikea, nihkeä, uhrautuvasti omaa päätään varjeleva joukkue vastassa, jolta löytyy myös hyökkäyspäästä vaarallisia täsmäaseita. Isot virheet minimiin ja rohkeutta pelaamiseen, niin käännetään mollivoittoiset kotiesityksetkin plussalle” – Mika Järvinen

Seuraa tätä:

FCV ei ole voittanut kotikentällään tällä kaudella vielä kertaakaan. Edellisestä vierasottelusta joukkue sai varmasti runsaasti itseluottamusta, koska jopa voittoon oli mahdollisuudet. Kykeneekö joukkue pitämään linjat tiiviinä ja iskemään tärkeän avausmaalin? FCV on ollut takaa-ajajana nyt neljässä ottelussa peräjälkeen.

Edelliset kohtaamiset:

FCV ja MiPK ovat pelanneet sarjaottelussa vastakkain viimeksi peräti 13 vuotta sitten. Tuolloin kaudella 2005 FCV oli molemmissa kohtaamisissa parempi. FCV TV:n arkistomateriaalissa maalintekijänä tuttuun tapaan Tomi Karlstedt: FCV TV Retro | FCV – MiKi 3-2