JJK vahvempi harjoitusottelussa

Valmistavien otteluiden toinen paikallismatsi päättyi JJK:n hyväksi maalein 1-2. Ensimmäinen kohtaaminen oli aiemmin päättynyt maalittomaan tasapeliin.

Tällä kertaa vierasjoukkueena Vehkahallissa pelannut JJK meni ottelussa jo kahden maalin karkumatkalle Antti-Pekka Kesosen ja Alex Ciriacon maaleilla. Toisella jaksolla kentälle vaihdettu Ruben Honko kuitenkin kaventi. Tilanteessa Saboor Salim antoi tuttuun tapaan kovan paineen ja pallonriiston jälkeen Honko oli maalivahdin kanssa vastakkain eikä erehtynyt, ja näin 18-vuotiaalle hyökkääjälle kirjattiin tilille talvikauden avausmaali.

”Vaikea peli meille. JJK sai hyvin prässättyä meidän puolustajia ja meille oli vaikeaa edetä JJK:n puoliskolle. Ne kerrat kun saatiin palloa ylös, emme saaneet murtavaa syöttöä kohdilleen.”

”Pitää antaa myös JJK:lle krediittiä, koska he tekivät meidän pelaamisen vaikeaksi. Tästä opit mukaan ja parin viikon päästä OLS:n kaatoon. Sairastuvalta tulee myös muutama pelaaja erittäin todennäköisesti tuohon peliin mukaan, niin saamme lisää kilpailua pelipaikoille.” – Antti Neuvonen