JJK-ottelun lipunmyynti käynnissä

FC Vaajakoski kohtaa lauantaina 23.3. harjoitusottelussa JJK:n. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Vehkahallissa oli JJK:n isännöimä ja liput myytiin loppuun, joten tälläkin kertaa ennakkolipun tai kausikortin hankkiminen kannattaa.

Pääsylippujen hinta tähän otteluun on vain 5€ ja niitä voi ostaa ennakkoon Liveton verkkokaupasta. Myynnissä on 100 ennakkolippua, joten tämän matsin näkevät vain nopeat! Otteluun on sisäänpääsy myös kausikortilla.

Vehkahallissa ottelun aikana palvelee kahvio.

Harjoitusotteluissa kovia vastuksia

FC Vaajakoski on valmistautunut lähestyvään Ykkösen kauteen pelaamalla harjoitusotteluita varsin kovia joukkueita vastaan. Ylempiä sarjoja pelaavista joukkueista on kohdattu JIPPO, MP ja IFK Mariehamn. Joensuussa puolustus haki vielä muotoaan, mutta seuraavissa kamppailuissa esitykset ovat olleet lupaavia. Maarianhaminassa Veikkausliiga-seuran vieraana pelattiin vahva avausjakso, mutta lopulta IFK oli vahvempi lukemin 4-1, Saboor Salimin vastatessa vierailijoiden ainoasta maalista. Menneenä viikonloppuna Mikkelissä väännettiin MP:n vieraana 1-1 -tasapeli, kun Genc Kovaqi iski talvikauden toisen osumansa.

Kausikortit myynnissä – tue ja tilaa omasi!

Voit tilata kausikorttisi toimitettuna osoitteesta kisakauppa.fi