FCV terävämpi avausottelussa

FCV:n kauden avausottelussa vastaan asettui paikalliskilpailija Blue Eyes Team. Loppua kohti jäähtyneessä Jyskän illassa kotijoukkue oli lopulta vahvempi kahmien koko pistepotin taskuihinsa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä eikä kumpikaan joukkue malttanut varsinaisesti rakennella peliä, joten palloa pelattiin jatkuvasti ilmassa. FCV onnistui kuitenkin ajoittain pelaamaan palloa maassakin, ja Tomppa Karlsedtille osuikin ensimmäisen puoliajan paras maalintekopaikka, mutta puolittaisesta läpiajosta ei maalia syntynyt. Puoliajan ainoat tilastomerkinnät olivat Tompan ja Jauho Muurikaisen keltaiset kortit.

nikolohi

Niko Lohi osui kahdesti

Toiselle puoliajalle tuli kaksi pirteämpää joukkuetta ja pelikin järkevöityi. FCV sai keskikenttää haltuunsa, mutta BET painosti hyökkäyspäässä kulmapotkujen muodossa. Näistä ei muutamaa vaaratilannetta enempää syntynyt, ja kotijoukkue pääsikin aloittamaan maalinteon. Ensimmäisen rysän valmistelussa olivat vahvasti mukana Miika Kastarinen ja Otto Piili, kun Niko Lohi vapautettiin vasemmalta laidalta maalintekoon: Kova laukaus maalivahdin rukkasten kautta rimaan ja siitä maaliin – FCV komeasti johtoon.

Seuraavaa osumaakaan ei tarvinnut kauaa odotella, kun Lohi osui jälleen. Tällä kertaa rangaistualueen oikealta laidalta suoritettu sijoitus löysi tiensä maaliin, ja punaiset olivat jo kahden maalin johtoasemassa. Viimeisen parinkymmenen minuutin aikana molemmat saivat luotua puolittaisia maalipaikkoja, mutta enempää täysosumia ei nähty.

Tilastoja ottelusta

{nomultithumb}