Viikingit vahvempi Vuosaaressa

FC Viikingit – FC Vaajakoski 2-0 (1-0) | Pöytäkirja

FC Vaajakoski kohtasi pienen tauon jälkeen Viikingit Helsingissä. Kotijoukkue oli ottelussa odotetun kova, eikä vierailijoille annettu pisteitä mukaan.

Viikingit aloitti ottelun paremmin, mutta ensimmäisen jakson puolivälissä FCV pääsi peliin paremmin mukaan ja tilanteita saatiin luotua. Hyvän jakson keskellä Viikingit iski silti avausmaalin, kun Joel Paatelainen vei joukkueensa johtoon 37. minuutilla.

Toiselle puoliajalle FCV teki muutoksia, kun Toni Järvinen ja Peetu Lintinen tulivat vaihdosta kentälle. Vaajakoskelaisten otteet olivatkin lupaavia ja maalipaikkoja saatiin luotua. Toni Järvinen laukoi niukasti ohi ja Roope Ervasti pamautti parista kymmenestä metristä tolppaan. Nytkään hyvää peliä ei saatu kuitenkaan realisoitua maaleiksi asti ja Viikingit teki ottelun toisen maalin 83. peliminuutilla.

”Ei onnistuttu saamaan riittävän montaa pelaajaa pelaamaan omalla tasollaan. Vastustaja oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Kuitenkin meillä oli maalintekoon riittävät puolisen tusinaa tilaisuutta, mutta tolppaa lähemmäksi ei päästy. Valmiimpia meidän pitää jatkossa olla laajemmalla rintamalla tappelemaan sarjapisteistä.” – Mika Järvinen