VIERASVOITTO! VPS Akatemia kaatui 0-2.

FC Vaajakoski haki sunnuntaina Vaasasta vierasvoiton, kun VPS Akatemia kaatui 0-2. Vierasjoukkue FCV oli ottelussa niskan päällä molemmilla jaksoilla, ja maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen onnistumisia tuli myös maalien muodossa. Peetu Lintinen iski joukkueensa molemmat osumat, joista ensimmäisen tunnin kohdalla ja toisen kymmenen minuuttia myöhemmin.

Ville Viljala piti maalinsa puhtaana toisessa ottelussa peräkkäin, joten ottelua voi pitää todella onnistuneena.

”Puolustettiin joukkueena erinomaisesti jo ylhäältä lähtien. Kahdessa viime ottelussa vastustajilla ollut nolla huippupaikkaa. Lisämaalejakin oltaisiin voitu tehdä paremmalla viimeistelyllä. Kuorma on kuitenkin raskas terveenä oleville pelaajille, kun seuraavat pelit pelataan jo torstaina ja sunnuntaina.”

Mika Järvinen

Vaasassa kaikki kolme vaihdossa aloittanutta kenttäpelaajaa saivat minuutteja tililleen.