Työntekijät tutuksi – esittelyssä Juuso Lahtinen

/
Sami Rukkila

Neljäntenä esittelyssä seuran työntekijöistä Juuso Lahtinen. Juuso toimii Nappiksen vastuuohjaajana ja on vastuuvalmentajana 2015-syntyneiden joukkueessa.

Kuka olet ja mitä teet FCV:ssa?

– Olen Juuso Lahtinen 28-vuotias nuoriso- ja yhteisöohjaaja opiskelija. Olen tällä hetkellä oppisopimuksella FCV:llä ja valmistun nyt keväällä. Toimin vastuuohjaajana Nappis-jälkkärissä Vaajakummun koululla sekä valmennan jalkapallossa 2015-syntyneitä.

Miten olet päätynyt töihin FCV:lle?

– Aloitin opiskelut syksyllä 2021 ja tarkoitus oli löytää oppisopimuspaikka. Huomasin FCV:n työpaikkailmoituksen ja aloitin työt 2022 tammikuussa. Olen viihtynyt niin hyvin, että jatkan opintojen jälkeen FCV:llä töissä. 

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi?

– Olen positiivinen ja tulen hyvin toimeen lasten kanssa, koska osaan heittäytyä mukaan heidän juttuihin. Pyrin myös huomioimaan jokaisen lapsen ettei kukaan jää yksin. 

Oletko itse pelannut jalkapalloa; missä joukkueessa ja millä paikalla?

– Pelasin jalkapalloa noin 10 vuotta TJK:ssa ja sen jälkeen erilaisissa 4-5 divarin porukoissa eri paikkakunnilla. Nyt ennen kuin aloitin Redsissä uudestaan niin minulla oli ollut 5 vuoden tauko jalkapallosta. Pelasin junnuna oikeata laitaa, koska minulla oli silloin todella hyvä kunto, niin jaksoin tehdä töitä niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin. 

Miten vietät vapaa-aikasi?

– Vaimon ja kavereiden kanssa. Jalkapallon lisäksi harrastan sählyä ja jonkin verran myös frisbeegolfia.

Nappis-iltapäiväkerho
Vastuuohjaaja
Juuso Lahtinen
‎040 668 34 11
juuso.lahtinen@fcvaajakoski.com
nappis@fcvaajakoski.com