Vaajakosken futiskesä on nyt täällä!

/
Sami Rukkila

Ikäkausijoukkueiden toiminta on ympärivuotista ja mukaan voi liittyä milloin tahansa. Joukkueen toimintaan saa tulla tutustumaan kahdeksi viikoksi veloituksetta kokeilujaksolle (oma vakuutus tulee olla voimassa), joten tule mukaan matalalla kynnyksellä.

Jos olet kiinnostunut kokeilujaksosta tai liittymisestä joukkueeseen, täytä lomake niin olemme pikaisesti yhteydessä.

Joukkuetoiminnan lisäksi tarjoamme useita eri toimintaryhmiä kesän aikana: Kortteliliiga, Perhefutis, Futiskoulu sekä taito- ja kykykoulu. Kesäkuussa tarjolla kolme eri leiriä 2009-2017 syntyneille tytöille ja pojille.

FC Vaajakoski kantaa kasvatus- ja nuorisotyöhön liittyvää vastuutaan mahdollistamalla yli 500 lapselle ja nuorelle liikkumisen viikoittain Vaajakoskella ja sen lähialueilla. Tarjoamme kaikille tasavertaisen mahdollisuuden osallistua seuran laadukkaaseen toimintaan.

Hyvä hallinto Toimintamme on läpinäkyvää, avointa ja osallistavaa.
Turvallinen toimintaympäristö Urheilu tuottaa iloa ja positiivisia kokemuksia. Yksikään ei koe kiusaamista, häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä.
Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.
Ympäristö ja ilmasto Toimimme kestävästi myös tulevia sukupolvia kohtaan.
Antidoping Urheilemme reilusti ja puhtaasti.

Haluamme FCV:ssä toimia niin, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. Tukirahastomme myöntää hakemusten perusteella raha-avustuksia heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville harrastajille.

Lisätietoja toiminnasta
Sami Rukkila
040 160 32 08
sami.rukkila@fcvaajakoski.com

Ilmoittaudu mukaan nyt!