Tule mukaan juniorivalmennukseen Vaajakoskelle!

/
Sami Okkonen

Hei! Seuran valmentajahaku on käynnissä ja etsimme innokkaita valmentajia kasvavaan jalkapalloseuraan lapsuus- (U7-U11) ja nuoruus- (U12-U15) ja huippuvaiheen (U16-U21) joukkueisiin.

FC Vaajakoski on Jyväskylän kaupungin Vaajakoski-Jyskä suuralueella ja tämän lähialueilla toimiva jalkapalloseura. Junioreiden ikäkausijoukkueissa (6-21v) ja Kortteliliigan harrastejoukkueissa on kuluneena vuotena ollut mukana noin 250 junioria.

Tällä hetkellä avoinna on seuraavat paikat:

  • 2015 ikäluokan vastuuvalmentaja (toiminta käynnistyy syyskuussa)
  • Kaikkissa, 06-14 syntyneiden ikäluokissa apuvalmentajien paikkoja

Rooleista voidaan keskustella erikseen ja tapauskohtaisesti.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja ohjaamisesta sekä ennen kaikkea halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ja aiempi lasten valmennus- tai ohjauskokemus ovat eduksi tehtävissä toimimiselle. Tärkein hakukriteeri on kuitenkin halu kehittyä valmentajana ja olla tekemisissä lasten ja nuorten urheilun parissa!

FCV mahdollistaa valmentajien kouluttautumisen sekä tarjoaa positiivisen seuraympäristön hankkia valmennuskokemusta ammattilaisten tukemana. Valmennuksesta maksetaan erikseen sovittava korvaus, jonka suuruus riippuu valmentajan koulutustasosta.

Lähde rohkeasti mukaan!

Sami Okkonen
Valmennuspäällikkö
sami.okkonen@fcvaajakoski.com
050 343 1518