Tue seuraasi/joukkuettasi

/
Sami Rukkila

FC Vaajakoski ja Stadium aloittivat yhteistyön vuonna 2022. Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% bonusta suoraan joukkueelle/seuralle. Hienointa on se, että ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa. Bonusta kaikille, samasta ostoksesta.

Sinun tulee ainoastaan olla Stadiumin jäsen kun teet ostoksia Stadium-myymälässä tai verkkokaupassa stadium.fi (sisäänkirjautuneena). Jäsenyys on tietysti ilmainen ja voit liittyä jäseneksi helposti osoitteessa stadium.fi tai lähimmässä Stadium-myymälässä.

Jäsenenä kirjaudu sisään osoitteessa stadium.fi ja valitse omilta sivuiltasi ”Tue seuraasi” -välilehti etsiäksesi seuran, jota haluat tukea. Yksi henkilö voi valita enintään neljä seuraa ja joukkuetta. Jos valitset useamman kuin yhden seuran jaetaan bonus tasan valintojesi kesken. Jäsenenä voit myös halutessasi valita lahjoittaa henkilökohtaisen vuosibonuksesi seuralle omilla sivuillasi valitsemalla ”Tue seuraasi”.

Ohjeet lyhyesti:

  1. Mene sivustolle www.stadium.fi
  2. Rekisteröidy jäseneksi käyttäjäkuvakkeesta ylhäältä
  3. Klikkaa ”liity Stadium Memberiksi” ja täytä tiedot
  4. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
  5. Omilla sivuilla paina ”Tue Seuraasi” välilehteä
  6. Etsi seura ”FC Vaajakoski” ja valitse laji sekä joukkue ja tallenna

Jos olet jo jäsen, niin kirjaudu suoraan tunnuksillasi sivuille ohittamalla vaiheet 1-3.

Lisätietoja ja video-ohje: https://www.stadiumteamsales.fi/support_your_club

Jaa tietoa asiasta kavereille, sukulaisille, naapureille, työkavereille jne. asuinpaikkakunnasta riippumatta, niin saamme mahdollisimman ison hyödyn junioritoiminnan kehittämiseen. 

FC Vaajakoski kiittää!