TIEDOTE: Henkilömuutoksia seuran organisaatiossa

Tuleva syksy ja talvi tuovat tullessaan henkilömuutoksia FC Vaajakosken organisaatioon.

Seuran historian pitkäaikaisin päävalmentaja Mika Järvinen jättää tehtävänsä kauden jälkeen. Seitsemättä kauttaan Vaajakoskella valmentava Järvinen aloitti päävalmentajana vuonna 2013.

”Kesän aikana on hiipinyt mieleen, että nyt viimeistään alkaa olla sopiva hetki tehdä tilaa uusille ajatuksille edustusjoukkueessa kauden päätyttyä. Seitsemään vuoteen mahtuu hienoja muistoja seurasta ja etenkin edustusjoukkueen pelaajista ja toimihenkilöistä. Sarjan päättyessä valmennusvuosieni putki on kaikkiaan 19 vuotta, joten pientä kipuilua voivat sen jälkeen ensimmäiset kuukaudet olla, mutta eiköhän se siitä sitten tasaannu”, Palloliiton Itäisen alueen kilpailuasiantuntijana siviilityötään jatkava Järvinen pohtii.

Järvisen alaisuudessa edustusjoukkue pelasi kaksi ensimmäistä kautta Kolmosta. Nousu Kakkoseen koitti syksyllä 2014 ja joukkue pysyikin siellä kahden seuraavan kauden ajan. 2017 vauhtia haettiin Kolmosesta, mutta kausina 2018 ja 2019 FC Vaajakoski on pelannut jälleen Kakkosta.

Kuluvalla kaudella otteet ovat olleet tulosten valossa menestyksekkäimpiä. Julkaisuhetkellä takana on historiallisesti kuusi tappiotonta ottelua peräkkäin ja sarjasijoituksena viides. Seuran parhaina sijoituksina Kakkosessa ovat kausien 2009 ja 2015 kuudennet sijat.

FC Vaajakosken valmennuspäällikkönä kahden vuoden ajan toiminut Anssi Viren siirtyy vuoden 2020 alkaessa Palloliiton tehtäviin täysipäiväisesti. Viren ehti edustamaan FC Vaajakoskea valmennuspäällikön ja valmentajan tehtävien myös pelaajana, sillä otteluita Kakkosessa kertyi kausilla 2015-17. Veikkausliiga-otteluita Viren pelasi urallaan yli 300.

FC Vaajakoski kiittää Mika Järvistä ja Anssi Vireniä erittäin suuresta panoksesta ja korvaamattoman arvokkaasta työstä seuran hyväksi!

FC Vaajakoski on jo aloittanut toimet korvaavien henkilöiden rekrytoimiseksi ja tehtävistä tullaan ilmoittamaan myös julkisesti.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja
Lassi Paavolainen
040 7183690