Takaisin raiteilla

Mikkelin Palloilijat – FC Vaajakoski 0-1 (0-0)

Pöytäkirja

Helteisenä lauantaina Mikkelin Urheilupuiston heikkokuntoisella kentällä pelattu ottelu oli molemmille joukkueille haaste. Isäntien riveissä pelasi ex-FCV-pelaajista Mikko Hiltunen, Janne Kuhmonen ja Genc Kovaqi. Matti Kohonen oli loukkaantuneena sivussa.

FCV aloitti ottelun paremmin ja piti palloa hieman kotijoukkuetta enemmän. Puolen tunnin kohdalla vaajakoskelaiset saivat pallon läheltä jo ylärimaan, ja myös MP pääsi laukomaan vaarallisesti. Molemmat joukkueet joutuivat käyttämään runsaasti pitkiä syöttöjä, sillä alusta ei lyhytsyöttöpeliin houkutellut.

Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana, mutta tunnin pelin jälkeen alkoi tapahtumaan. Maalivahti Roope Järvisen pitkään avaukseen ehti Panu Väliaho ennen mikkeliläisten maalivahti Sammy Ndjockia, ja irtopallon sijoitti maltilla maaliin Niko Högbacka. Högbacka aiheutti vastustajan puolustukselle harmia jatkossakin.

Toisessa päässä toppari Aleksi Kaakinen oli erinomaisessa vireessä ja Roope Järvinen otti huipputorjuntoja.  MP ei onnistunut maalinteossa, joten FCV pelasi jo kauden viidennen matsin ilman päästettyä maalia. Saldo on kuuden ottelun jälkeen erinomainen.

”Oli hurja Daavidin ja Goljatin välinen taistelu perunapellolla. Uskallan väittää, että se, jolla oli tänään sydäntä enemmän pelissä korjasi pistepotin. Ei voida valmennuksessa olla kuin ylpeitä joukkueesta ja tällä tarkoitan pelaajien lisäksi joukkueen johtoa, huoltoa, bussikuskia ja kuvaajaakin, sillä me kaikki puhallettiin tänäänkin yhteen hiileen. Kokoonpano muuttui jälleen kerran erinäisten kolhujen jäljiltä ja taas kaikki täyttivät paikkansa kentällä laajalla rintamalla” – Mika Järvinen

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna