Syyskierros käyntiin voitolla!!

FC Vaajakoski – SC Riverball 5-0 (3-0)

Itä/Keski-Suomen Kolmonen 11/20

24.7.2013 klo 20:00 Vaajakosken Stadion

Erotuomarikolmikko: Mäkinen, Moradi, Paajanen

Maalit:

#11 Niko Lohi                       3

#18 Toni Pöyhönen               1

#21 Vili Venäläinen (SCR)   1 om

 

Varoitukset:

#4 Perttu Rytivaara (SCR)

#3 Eero Naakka (SCR)

FCV avaus:

Suonpää, Kekkonen, Veijonen, Ekmark, Kiiveri N, Savela, Huisman, Lohi, Pöyhönen, Settyslas, Karlstedt (c)

Penkillä:

Kiiveri T, Reuna (59 min Kekkonen), Koskinen (77 min Loutelamio), Leskinen (77 min Lohi), Kastarinen (79 min Ekmark), Kiesilä (59 min Savela), Tauren

SCR avaus:

Jäntti, Rytivaara, Hirvonen, Väänänen, Kärki, Velasco, Nielikäinen, Ahonen (c), Eskelinen, Muttonen, Pylkki

Penkillä:

Kareinen (45 min Väänänen), Naakka (68 min Velasco), Ryynänen

 

 

Vaajakosken Stadion kylpi ihanassa ilta-auringossa ja toivotti satapäisen yleisön sekä vaaleansinisen vastustajan Joensuusta otteluun, jossa käynnistettiin syyskierros Kolmosen osalta.

FCV lähti otteluun selkeänä suosikkina eikä Punaiset antanut mahdollisuuksia jokijalkapalloilijoille. Molemmat puoliajat olivat kotijoukkueen hallintaa, eikä joustaville Joensuulaisille jäänyt kotiin vietäväksi kuin yksi tehty maali omaan päähän.

 Ottelun ilonaiheita oli kotijoukkueen osalta Niko ”Peke” Lohen neljä maalia, josta kuitenkin yksi oli päätuomari Kalle Mäkisen mielestä Riverballin oma ja Toni ”Pöhi” Pöyhösen maalaus. Erityistä onnea aiheutti Jarkko ”Suomu” Suonpään nollapeli sekä pelipaitansakin hukanneen Jarmo ”Jamo” Leskisen paluu vihreälle veralle pitkän loukkaantumisen jälkeen. Myös Kimmo ”Hidalgo” Huisman oli selättänyt lymfosytäärisen korionmeninggiittiviruksen ja siitä innostuneena esitteli huikeat puikkotalkoot pariin otteeseen. 

 Huolenaiheita on jatkoa ajatellen muutamia. Miten AC Kajaanin jahtaaman Peken koipeen tullut tälli paranee sunnuntain Regions’ Cup-otteluun ja mihin on kadonnut Tomi ”Tomppa” Karlstedtin luontainen maalintekotaito, sillä miehen ruuti on ollut yhtä märkää kuin Tarkko ”Tare” Savelan boxerit.

 Näillä kuitenkin mennään ja seuraavaksi on tarjolla Regions’ Cupia Kuopiossa Savon Sanomat Areenalla, jossa toissa vuoden Suomen RC mestari SC KuFu-98 yrittää kammeta FCV:n eurojunan raiteiltaan. Ottelu pelataan siis 29.7.2013 klo 18:00 ja Punaiset toivovat sankkaa ja vankkaa kannustusta oman kylän ihmisiltä mielellään paikan päällä. 

 Kuopioon ei ole pitkä matka…