SJK Akatemia vahvempi Seinäjoella

Sarjatasoa ylempänä Ykkösessä pelaava SJK Akatemia vei sunnuntaina pelatun harjoitusottelun nimiinsä maalein 4-1. Vierasjoukkueen osuman iski avausjaksolla Matias Sarlin hienolla laukauksella takayläkulmaan.

”Tavoitteena on seuraavat kuusi viikkoa vahvistaa pelillistä identiteettiämme. Halusimme tähän väliin vastaan sellaisen joukkueen, joka tulee sitä identiteettiä haavoittamaan ja sen SJK myös teki. Saimme hyvää kokemusta siitä, mikä merkitys pelin kontrollin saamiselle on. Ensimmäisellä jaksolla meidän tarkoitus oli pakottaa vastustaja pelaamaan eteenpäin, että saisimme enemmän TV+ (positiviinen tilanteenvaihto) -tilanteita. Tässä meillä oli suuria haasteita ja SJK juoksutti meitä paljon. Pelaajat kuitenkin tekivät kaikkensa, että tässä tavoitteessa onnistuttaisiin, vaikka sillä oli kuitenkin hintansa. Meillä loppui toisella jaksolla jalat ja sen jälkeen ajatus. Haaste oli todella kova ja SJK olisi voinut tehdä useamman maalin ilman Antto Mikkosen huippupeliä.”

”Tärkeintä oli kuitenkin saada tämä kokemus. Otetaan siitä hyvät asiat Jyväskylään mukaan ja parannetaan peli peliltä tinkimättä identiteetistä. Kuusi viikkoa aloitukseen, kun aletaan jakamaan peleistä pisteitä.” – Antti Neuvonen

SJK:n otteluraportti