SJK Akatemia liian laadukas, lauantaina uusi yritys kotikentällä

FC Vaajakoski – SJK Akatemia 0-2 (0-1)

Kakkosen C-lohkoa ylivoimaisesti johtava SJK Akatemia vei pisteet Vaajakoskelta ja jatkaa virheetöntä sarjaansa.

Ottelu oli tasainen, mutta seinäjokiset viimeistelivät kliinisesti kaksi kertaa. FCV:llä oli paikkansa etenkin SJK:n avausmaalin jälkeen, mutta maaliviivaa lähemmäksi ei päästy.

FCV:n maalilla debytoi 20-vuotias Pyry Friman, Ville Viljalan ja Olavi Hetemäen parannellessa vammojaan. Myös Masa Malen pelasi kauden ensimmäisen täyden ottelunsa.

”Revittiin, roikuttiin, tapeltiin, noudatettiin pelisuunnitelmaa 90 minuuttia, mutta palkintoa tehdystä työmäärästämme ei taaskaan saatu sarjan kärkijoukkuetta vastaan. Vielä pitää saada lisää ripaus kollektiivista energiaa kentälle, niin saadaan pallo pomppimaan vastustajan maaliin asti. Ottelu pienoiskoossa oli varmastikin vastustajan toinen maali. Ensin putsaavat viime hetkellä pallon omalta maaliviivaltaan ja siitä hetkeä myöhemmin blokkaamamme laukaus omassa päädyssämme pomppii maalin takakulmalle vastustajan pelaajalle ja pam. Hyvälle, pelaavalle, taitotasoltaan sarjan eliittiä olevalle ja erinomaisesti organisoidulle joukkueelle jouduimme kaikesta selittelystäni huolimatta taipumaan. ”

Mika Järvinen

Lauantaina FCV – Hercules

FCV saa vastaansa Vaajakosken lauantai-illassa vieraita pohjoisesta, kun Oulun JS Hercules tulee kylään. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin, kun FCV on sijalla 6 ja Hercules 7. Oululaisilla on kaksi pistettä vähemmän, mutta myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Hercules on kuuden ottelun tappiottomassa putkessa, joten vastus tulee olemaan kova. Sami Karjalainen on iskenyt joukkueelleen jo yhdeksän osumaa.

FCV hävisi tiistaina sarjaa ylivoimaisesti johtavalle SJK Akatemialle, mutta on hankkinut alkukauden otteluista kuitenkin jo neljä voittoa. Paras maalintekijä on Peetu Lintinen viidellä osumalla.

Ottelussa palvelee FCV:n kioski ja Karaokepub Resinan anniskelupiste.

Pääsyliput 8€, kausikortit 25€