Sami Mustalammesta uusi päävalmentaja

Sami Mustalammesta FC Vaajakosken edustusjoukkueen päävalmentaja kuluvan kauden jälkeen.

Sami Mustalampi päävalmentajaksi

Vaajakoskella jatketaan Samin johdolla myös tulevalla kaudella. Sami Okkosen aikakauden tullessa päätökseen kuluvan kauden jälkeen siirtyy päävalmentajan vastuu vaajakoskelaislähtöiselle Sami Mustalammelle.

2000-luvun alkuvuosista valmentajana toiminut Mustalampi palaa juurilleen, sillä ura pelaajana alkoi Vaajakosken Pallon paidassa.

Mustalammen kanssa on vuosien varrella kohdattu ja keskusteltu, mutta aikaisemmin emme ole saaneet aikatauluja ja intressejä kohtaamaan. Oli hienoa, että nyt saatiin palaset loksahtamaan ja Sami oli valmis ottamaan edustuksen johdettavakseen. Sami on kokenut valmentaja jolla on selkeä näkemys alueen pelaajista ja niiden kehittämisestä. Eikä vaajakoskelaisesta taustastakaan ole haittaa seurayhteisöä kehitettäessä.” – Puheenjohtaja Lassi Paavolainen

Mustalammella on pitkä päävalmentajakokemus erityisesti JJK:n A- ja B-junioreista. Aikuisten sarjoissa kausia on kertynyt saman seuran kakkosjoukkue Villikettujen ruorissa Kakkosessa ja Kolmosessa.

”Tulen iloisella mielellä ja täydellä sydämellä Vaajakoskelle. Olen tyytyväinen JJK:ssa saamaani luottamukseen ja koulutukseen, mutta vaihdos uuteen seuraan ja aikuisten valmentamiseen tuo uutta motivaatiota. Olen valmentanut usean vuoden ajan A- ja B-junioreita, joten nyt oli hyvä hetki hakea uusia haasteita aikuisten sarjoista. Kakkonen on hieno ja haastava sarja, sillä joukkueen täytyy pystyä pelaamaan myös taktisesti hyvää jalkapalloa.

Minulla on kokemusta usean eri pelitavan toteuttamisesta. FC Vaajakosken pelaaminen on näyttänyt hyvältä ja toiminnassa on hyvä draivi. Joukkue on hyvin valmennettu ja se pelaa iloista ja rohkeaa futista, joten saan tästä varmasti itsellenikin paljon, mutta toivottavasti voin myös auttaa joukkuetta omilla avuillani.

Vaajakoskella on tehty monta vuotta pitkäjänteisesti erittäin hyvää työtä ja sitä on tarkoitus jatkaa. Joukkueessa on palaset kohdallaan ja toivon että kaikki pelaajat jatkaisivat myös ensi kaudella.

Kiitän seuraa tästä mahdollisuudesta. Tehdään yhdessä hieno futiskesä 2022!” – Sami Mustalampi

Avoimeen valmennuspäällikön paikkaan tullaan hakemaan työntekijää jo lähiaikoina.

Lisätiedot:

Sisu Etelälahti
040 7382452
sisu.etelalahti@fcvaajakoski.com