Riemukas vierasvoitto Kuopiosta!

FC Vaajakoski aiheutti KuFulle kauden ensimmäisen kotitappion ja vei pisteet mukanaan maalein 2-3. Ottelu oli FCV:lle jo viides tappioton peräkkäin.

Valtteri Lohi aloitti maalinteon viimeistelemällä Samu Suoraniemen esityöstä, kun peliä oli pelattu hieman alle kymmenen minuuttia. Masa Malen tuplasi johdon kulmapotkusta 34. minuutilla.

KuFu tuli juuri maalin päähän juuri ennen taukoa ja tasoitti ottelun 66. minuutilla. Kotijoukkue hallitsi palloa selvästi, mutta FCV puolusti vahvasti eikä päästänyt vastustajaa hyville paikoille.

Juuso Haapasaari vaihdettiin kentälle 83. minuutilla. Kolme minuuttia myöhemmin Peetu Lintinen pelasi pystysyötöllä Valtteri Lohen puolustuksen keskeltä karkuun, Haapasaari tuli avuksi ja viimeisteli komealla yläkulmalaukauksella FCV:n voittomaalin.

”Hyvä startti saatiin peliin ja sen jälkeen ote herpaantui. Ei oikein saatu peliä rauhoittumaan ja jouduttiin puolustamaan puolitoista jaksoa, mutta hyvin se kuitenkin tehtiin joukkueena ja hyvin palloa liikuttanut vastustaja oli kuitenkin lopulta aika aseeton todellisten maalipaikkojen luomisessa. Tehoja on viime aikoina löytynyt kiitettävästi ja se ratkaisi meille nytkin voiton.” – Mika Järvinen

Avauskokoonpano
2 Kaakinen Aleksi
3 Malen Masa
5 Kilpeläinen Olli
7 Suoraniemi Samu
8 Järvinen Toni / 83′ Haapasaari
9 Huisman Kimmo
10 Lohi Valtteri / 90’+3 Kiesilä
12 Friman Pyry
13 Lintinen Peetu
20 Karlstedt Tomi
25 Lohi Niko

Vaihtopelaajat
17 Kiesilä Matias
19 Koskinen Toni
26 Al-Subaihawi Ali Taleb Burri
27 Järvi Jani
33 Haapasaari Juuso

Maalit
0-1 10 Lohi Valtteri 9′
0-2 3 Malen Masa 34′
1-2 6 Jansson Oskari 44′
2-2 9 Heinonen Arttu 66′
2-3 33 Haapasaari Juuso 86′