Reipas tehokkaampi harjoitusottelussa

Lahden Reipas – FC Vaajakoski 3-2 (1-1). Maalintekijät: Rasmus Häkkinen, Miska Verkko.

Edustusjoukkue pelasi sunnuntaina Lahdessa harjoitusottelun Lahden Reipasta vastaan. Viime kaudella Kakkosen nousukamppailussa loppumetreille asti mukana ollut Reipas oli lopulta tehokkaampi, vaikka vierailijat johtivat jo 1-2. Vaajakosken maaleista vastasivat Rasmus Häkkinen ja entistä seuraansa vastaan osunut Miska Verkko.

”Tasainen peli, jossa molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä. Reipas hallitsi ensimmäiset 25 minuuttia ja me seuraavia 20 minuuttia. Maalipaikoilla ei kuitenkaan liikaa juhlittu, vaan nähtiin tasaista peliä.”

”Toinen puoliaika alkoi meidän vahvassa hallinnassa ja saatiinkin muutaman paikan jälkeen 2-1 -johtomaali. 65 minuutin kohdalla aloitettiin tekemään vaihtoja. Pelin rytmi katsosi meiltä ja vastustaja sai juonesta kiinni sen jälkeen. Loppuun saatiin vielä vähän helppo punainen kortti ja vastustaja pääsi rokottamaan ottelun lopussa pariin otteeseen. Kokonaisuutena pelillinen anti oli positiivinen ja saatiin sitä mitä haluttiin. Tästä on hyvä jatkaa treenaamista talviloman jälkeen.” – Päävalmentaja Antti Neuvonen