Redsin kausi pakettiin

FCV/Reds paketoi kautensa kaatamalla KaDyn selvästi 4-1. Lopullinen sijoitus Keski-Suomen Vitosessa oli kuudes, eikä neljänteen sijaan jäänyt matkaa kuin pisteen verran.

Reds aloitti kautensa ajamalla sisään uutta pelitapaa. Harjoituksissa olemme keskittyneet runsaaseen pallolliseen tekemiseen yksilötasolla, sekä erilaisten hyökkäysvariaatioiden toteuttamiseen. Pelitapa iskostui kesän aikana aina paremmin ja paremmin pelaajien nuppiin, joka myös paransi kokonaissuoritusta otteluiden aikana. Toki uuden pelitavan opettelu vaikutti tuloksellisesti hieman negatiivisesti, eikä kesän runsaat poissaolot loukkaantumisten ja muiden vähemmän tärkeiden syiden vuoksi asiaa auttaneet. Reds kuitenkin sai kiitettävästi apua M2:lta, josta iso kiitos Jussille ja Mikalle.

Pelaaminen ja harjoittelu on kaikesta päätellen ollut pelaajienkin mielestä monipuolista ja mielekästä, eikä seuraavalle kaudelle ole siihen tarvetta muutosta tehdä. Reds on jo nyt yhtenäisempi, monipuolisempi ja taitavampi joukkue, ja tulee olemaan sitä myös ensi kaudella.