Puolustuksen luottomiehille jatkoa

Puolustuksen luottomiehet Aleksi Kaakinen ja Masa Malen jatkavat Vaajakoskella. 25-vuotias Malen on keskuspuolustaja. 28-vuotias Kaakinen on puolestaan esiintynyt viime vuosina enimmäkseen laitapakin tontilla.

Aleksi Kaakinen pelasi menneellä kaudella kahta vaille kaikissa otteluissa ja pelejä Vaajakoskella onkin kertynyt kuudella edellisellä kaudella yhteensä jo 116. Malen oli viime kaudella kentällä 13 ottelussa, tehden niissä kolme maalia.

Malen on lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti ja edustanut kotikaupungissaan FC Lahtea, FC Kuusysiä ja FC Reipasta. Veikkausliigassakin esiintynyt Malen on pelannut viisi kautta Kakkosta, joista kaksi viimeisintä Vaajakoskella.

”Tämä kaksikko kuului päättyneellä kaudella joukkueen kapteenistoon. Masa ja Allu ovatkin johtavia pelaajia joukkueessa niin taidoiltaan, kuin henkiseltä puoleltakin. Hienoja miehiä ja pelaajia molemmat.

Masalle toivotaan ehjää talvea ja kesää, sillä uskon ettei Malen ole vielä päässyt näyttämään täyttä potentiaaliaan Keski-Suomessa rikkonaisista parista edellisestä vuodesta johtuen.

Kaakinen on Vaajakoskella jo osa kalustoa ja onkin aivan mahtavaa, että puolustuslinjan monitoimimies jatkaa seurassa myös ensi kaudella.” – Sami Okkonen

Sopimustilanne 

  1. Aram Hasanzada
  2. Ville Viljala
  3. Lari Liukkonen
  4. Aleksi Kaakinen
  5. Masa Malen

Päävalmentaja
Sami Okkonen

Apuvalmentaja
Jukka Västinen

Maalivahtivalmentaja
Olavi Hetemäki

Avoimet harjoitukset joulukuussa

FC Vaajakosken edustusjoukkueen avoimet harjoitukset käynnistyvät joulukuussa.

Ilmoita osallistumisestasi ennakkoon:
Päävalmentaja Sami Okkonen
050 3431518

Pelikuva: Ville Koskiniemi