Pisteet tasan vauhdikkaassa ja vetisessä illassa

FC Vaajakoski –  RFA 1-1 (1-1)
25′ Saboor Salim 1-0
45′ Rasmus Degerman 1-1

Ottelu alkoi RFA:n pienoisessa hallinnassa, kun vierailijoiden jalka liikkui erittäin terävästi. Avausosumasta vastasi kuitenkin kotijoukkue. Pelin 25. minuutilla Järvisten kaksikko Toni ja Julius järjestivät oikealta kaistalta tilanteen Saboor Salimille, joka puski verkkoon kauden neljännen maalinsa. Johtomaalistaan potkua saanut FC Vaajakoski hallitsi seuraavia vaiheita, mutta ei päässyt kuitenkaan parhaille paikoille. Avausjakson lopussa rovaniemeläiset pääsivät jälleen hyökkäämään vaarallisesti ja lopulta Rasmus Degermanin veto kiersi isäntien maalin oikeaan alakulmaan juuri ennen taukovihellystä.

Toinen puoliaika käynnistyi FCV-merkkisesti, mutta ote siirtyi nopeasti sinipaitaiselle vierailijalle. 66. minuutin paikkeilla Salimin loistava nousu tuotti punapaidoille rangaistuspotkun. Peetu Lintisen yritys pilkulta pysähtyi kuitenkin RFA-torjuja Lauri-Eemil Vetrin käsiin. Kakkosjakson edetessä molemmilla oli paikkansa, jotka kuitenkin maalivahdit Vetri ja Vaajakosken Severi Ikäheimo torjuivat. Tasapelin myötä RFA jäi näin edelleen voittamattomaksi vastustajaksi FC Vaajakoskelle. Kotona tehty maali oli kuitenkin ensimmäinen rovaniemeläisten verkkoon, sekä samoin saavutettu piste oli ensimmäinen RFA:lta Vaajakoskella.

FC Vaajakosken kokoonpano

2 Aleksi Kaakinen
6 Santtu Laaksonen
8 Toni Järvinen → Matias Sarlin 78′
9 Kimmo Huisman → 29 Niko Lohi 46′
10 Julius Järvinen
11 Saboor Salim → Niko Kiiveri 78′
15 Niilo Pirttinen
18 Ville Teräsranta → 13 Peetu Lintinen 62′
19 Toni Koskinen
30 Severi Ikäheimo MV
32 Antoine Lemarié → 20 Tomi Karlstedt 62′

Eemil Koskela liittyy FC Vaajakosken riveihin

FC Kemi Cityn ryhmässä suurta vastuuta saanut Eemil Koskela vaihtaa seuraa sarjan sisällä ja liittyy FC Vaajakosken joukkueeseen erittäin innokkain mielin. Vuonna 2000 syntynyt keskikenttäpelaaja nauttii päävalmentaja Sami Okkosen tavasta ajatella futiksesta.

”Tykkään, kun peliä hallitaan pallonhallinnalla maan kautta alhaalta pelaten kaunista jalkapalloa. Joukkueella on vahva ja laaja rinki, josta löytyy erilaisia pelaajia eri pelipaikoille.” – Eemil Koskela

Koskela nostaa omiksi vahvuuksiinsa peliälyn ja -taidon, joiden avulla hän toivoo tuovansa lisäapuja FC Vaajakosken hyökkäyskolmannekselle. Täysin uusi tuttavuus Koskela ei Vaajakoskella ole, sillä mies on harjoitellut edustusjoukkueen mukana jo talvella ja on mukana seuran juniorivalmennuksessa.

Eemil Koskela