Piste tuliaisina Rovaniemeltä

FC Santa Claus – FC Vaajakoski 2-2 (0-0).

Rovaniemen keskuskentällä mukavan raikkaassa syyssäässä kohtasivat kaksi kauden alisuorittanutta joukkuetta. Eikä tämäkään ilta kirkastanut kummankaan joukkueen kilpeä. Vaajakoski onnistui hieman kiusaamaan putoamistaistelussa ollutta kotijoukkuetta, ja lopulta tulos oli molemmille hyvä. Tasapelillä Santa lähes varmisti paikkansa kakkosessa, ja vaajakoskelaiset saivat kasattua itsensä edellisen pelin nöyryyttävästä tappiosta.

Kotijoukkue aloitti terävästi ja oli siirtyä johtoon jo kolmen minuutin kohdalla. FCV maalilla Jarkko Suonpää oli kuitenkin hereillä ja torjui komeasti. Lisää murhetta vieraille toi, kun Tomi Karlstedt loukkaantui jo viiden minuutin kohdalla, ja oli pakotettu vaihtoon. Kotijoukkue hallitsi hienokseltaan ottelua, mutta ratkaisut hyökkäyspäässä olivat huonoja. Vieraat saivat parhaat paikkansa nopeilla vastahyökkäyksillä. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Näin taukolukemat 0-0

Toinen jakso käynnistyi räväkästi. Ensin Miika Kastarinen pääsi maalipaikkaan, mutta santa vahti Kari-Pekka Syväjärvi torjui pallon kulmaksi. Kulman jälkeen pallo ajautui Jasin Abahassiselle, joka laukoi pallon maaliin. Santa sai tasoituksensa hieman yllättäen, kun Joni Mäkelän unelmapommi upposi aivan ylänurkkaan. FCV siirtyi uudelleen johtoon oikealta tulleesta keskityksestä. Joona Ala-Porkkunen puski pallon takatolpalta maalin eteen, jossa Niko Lohi oli sopivasti luutimassa sen sisään. Lopulta kotijoukkueen taistelu palkittiin, kun Simo Roiha pääsi puskemaan pallon maaliin kulmapotkusta.

FC Vaajakoski: Jarkko Suonpää, Kerkko Huhtanen, Jere Keskinen, Niko Leppänen, Joona Ala-Porkkunen, Kalle Kautto, Kimmo Huisman, Jasin Abahassine, Miika Kastarinen, Otto Piili, Tomi Karlstedt (16′ Niko Lohi).