Pelaajauutisia

FC Vaajakoski on vahvistanut rivejään ja solminut muutaman tärkeän pelaajasopimuksen. Puolustuspään tukkeeksi saapuu 21-vuotias Joonas Laaksonen Mikkelin Palloilijoista.

Jatkosopimukset puolestaan on kirjoitettu tähän mennessä Niko Leppäsen, Arash Muridiyazdin, Marcus Virtasen, Otto Piilin sekä Teemu Holopaisen kanssa. Kaikkien sopimuksien kesto on yksi vuosi.

Joonas Laaksonen

Vaajakoskelle siirtyvä, jyväskyläläistaustainen Jämsänkosken Ilveksen kasvatti, Joonas ”Jänkä” Laaksonen edusti viime kaudella Ykkösessä Mikkelin Palloilijoita. MP:n joonaslaaksonentipahtaminen Kakkoseen sekä työ, tyttöystävä ja asunto ajoivat lupaavan topparin takaisin tutuille kentille. Myös JJK:n kuvioissa pyörinyt Laaksonen ei työkiireiden takia ollut tässä vaiheessa kykenevä kuitenkaan sitoutumaan Veikkausliigajoukkueen toimintaan, joten vaihtoehto löytyi Vaajakoskelta.

Miksi FCV?

JL: FCV:n halu kasvaa seurana sekä selkeä tavoite nousta Ykköseen. Se on kans ihan kiva että Pertti (Kastarinen) on koutsina. Työni kannalta on myös tärkeää pysytellä lähellä Jyväskylän alueella.

Kuinka viime kausi sujui?

JL: Viime kausi meni ihan kivasti, vastuuta ja minuutteja tuli aika mukavasti. Vaikkei joukkueen kausi ollut ihan mikään paras, niin pelattiin kuitenkin helvetin hyviä ja kovia pelejä. Näin kauden jälkeen taas kokemusta rikkaampana.

Mitä odotat ensi kesältä?
JL: Ensi kesä tuo toivottavasti tullessaan paljon voittoja ja nousun Ykköseen loppujen lopuksi. Jos vielä sais tehtyä maalin muustakin kuin pilkusta niin se olis kiva.

Onko FCV tuttu joukkue?

JL: Viime kesänä olin FCV:n reeneissä, joten äijät on tuttuja vaikka vaihtuvuuttakin tulee jonkin verran. Pertin kanssa ollaan tunnettu jo pitkään. Että tuttu joukkue on kyllä kyseessä mikä tekee sitten sopeutumisesta helpompaa luonnollisesti.

{nomultithumb}