Peetu Lintinen jatkaa Vaajakoskella

Ei kahta ilman kolmatta. Santtu Laaksosen ja Tomi Karlstedtin jatkosopimusuutisten jatkoksi on tarjota vielä upea kiinnitys, sillä Peetu Lintinen täydentää kokeneen kolmikon. Tässä kuussa 29-vuotta täyttävä Lintinen on edustanut vaajakoskelaisryhmää vuodesta 2014 lähtien, joten lähestyvä kausi tulee olemaan jo kahdeksas peräkkäinen punapaitaisessa joukkueessa.

”Jatkan pelaamista hyvillä mielin ja odotan meiltä tasaista kautta. Lohko on ihan mielenkiintoinen, mukana on useita tutumpia jengejä ja joitain vähemmän tuttuja. Tärkeimpänä kuitenkin derbyt ja kaupungin ykkösseuran tittelin ottaminen Vaajakoskelle.” – Peetu Lintinen

”Vaikka viime kausi ei ollut maalimäärällisesti aivan toissakauden veroista tykitystä, oli Peetun kokonaisvaltainen pelaaminen todella korkealla tasolla ja hän kantoi joukkuetta peleissä omalla tekemisellään läpi koko kauden, nousten esille silloin kun sitä eniten tarvitsimme. Erityisesti Lintinen paransi aiemmasta puolustussuuntaan ja työmäärä otteluissa oli valtava. Pieni huili teki varmasti hyvää kauden jälkeen ja ensi kesänä voidaan nauttia taas Peetu-showsta Vaajakosken sametilla.” – Päävalmentaja Sami Okkonen

Ensimmäisellä FCV-kaudellaan seitsemän vuotta takaperin Lintinen oli vahvalla panoksellaan auttamassa ryhmää takaisin Kakkoseen kolmen Kolmosessa vietetyn vuoden jälkeen. Maaleja kyseisellä kaudella Peetun toimesta syntyi 21. Kakkosen kausia Vaajakoskella on kertynyt viisi, joiden aikana laitahyökkääjä on pelannut 99 ottelua ja tehnyt näissä 32 maalia. Seuraava sarjapeli tuleekin olemaan Lintiselle juhlallisesti sadas Kakkosen ottelu FC Vaajakosken väreissä. Ensimmäiset pelinsä kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla laitapelaaja on pelannut Warkaus JK:n nipussa 2012.

”Hyviä muistoja on runsaasti, mutta päällimmäisinä nousevat ainakin ensimmäinen kauteni FCV:ssä, jolloin voitimme lohkon ylivoimaisesti (17-1-0 saldolla) ja noustiin Kakkoseen. Sekä sitä seurannut Kakkosen kausi, jolloin varmistimme sarjapaikkamme toiseksi viimeisellä kierroksella voittamalla Gnistanin vieraissa. Samalla kaudella Honka pelasi meidän lohkossa ja nämä ottelut ovat jääneet mieleen. Tuoreemmista hetkistä erityisesti viime kauden kotiderbyn voitto ennätysyleisön edessä oli huikea.” – Lintinen

Peetu Lintinen valittiin kauden 2019 päätteeksi Keski-Suomen vuoden pelaajaksi, kun hän oli johdattelemassa FC Vaajakoskea seuran historian kovimpaan saavutukseen Kakkosen C-lohkon viitospaikalle 16 osumallaan. Viime kaudella FCV:n rankkalispealistinakin tunnetuksi tullut Lintinen oli avauksessa kaikissa kamppailuissa ja pelasi lähes täydet peliminuutit viimeistellen kuusi maalia. Peliaikaa kertyi eniten kaikista kenttäpelaajista.

Lauantaina vastassa Pallo-Kissat, luvassa suora lähetys

Valmistautuminen Kakkosen kauteen jatkuu harjoitusottelun merkeissä. Lauantaina kello 15 alkavassa ottelussa on vastassa Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Pallo-Kissat. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä Sanoman Ruutu+ -palvelussa.

Kausikortit myynnissä, osta omasi nyt!

Tue paikallista urheilua ja tilaa korttisi nyt. Kausikortin hinta on 59€ (alennusryhmät 45€). Voit tilata korttisi klikkaamalla tämän sivun oikeasta reunasta Seurakauppa-painiketta.