Palloliitto ja FC Vaajakoski ryhtyvät yhteistyössä kehittämään harrastamisen mallia

Suomen Palloliitto ja FC Vaajakoski ryhtyvät yhteistyössä kehittämään SPL:n Suomen harrastamisen mallia.

FC Vaajakoski ry Suomen harrastamisen mallin lähettiläänä

Suomen harrastamisen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteyteen. Hankkeen aikana kirjataan kouluyhteistyön malli, jota jalkapalloseurat pystyvät hyödyntämään niin Keski-Suomessa kuin muuallakin Suomessa.

FC Vaajakoski on tehnyt miltei kymmenen vuotta mittaavaa kouluyhteistyötä toiminta-alueellaan, kehittäen ja laajentaen toimintaansa jatkuvasti. Nyt tämän työn arvo on huomattu myös lajiliitossa.

Yhteistyösopimuksen myötä FC Vaajakosken toiminnanjohtaja Liisa Liekkisen tehtävänä on toimia seuratoimintamallin kehittäjänä ja koordinointiin liittyvissä tehtävissä ainakin 30.6.2021 saakka, mutta mahdollisesti aina kuluvan vuoden loppuun asti.

Liekkinen jatkaa FC Vaajakosken toiminnanjohtajana ja hoitaa Palloliiton tehtäviään nykyisen työnsä ohessa.

“Olen iloinen, että saamme olla apuna muille seuroille toimivan kouluyhteistyön mallin kehittämisessä. Kerhotoiminnan laadun tärkeimpiä osia ovat ammattitaitoiset ohjaajat ja hyvä keskusteluyhteys lasten, nuorten ja koulujen sekä kaupungin kanssa”, Liekkinen kommentoi.

Lisätietoja
Liisa Liekkinen
0401603208
liisa.liekkinen@fcvaajakoski.com