Paikallisottelussa tasapeli

Viime kaudella sarjataulukossa peräkkäin sijoittuneet JJK ja FC Vaajakoski kohtasivat harjoitusottelussa. Vehkalammen pienellä ulkokentällä hallin romahtamisen takia pelattu ottelu päättyi tasatulokseen 1-1.

JJK siirtyi ottelussa johtoon jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kenties kyseenalaisesti tuomitusta rangaistuspotkusta, kun Ville Kirvesoja toimitti pallon verkkoon. Vaajakoski tuli tasoihin kuitenkin vielä ensimmäisellä jaksolla Niko Kiiverin osumalla.

Toisella jaksolla JJK sai vielä toisen rangaistuspotkun, mutta Vaajakosken maalilla puolikkaan ottelun torjunut Severi Ikäheimo veti pidemmän korren.

”Ottelu palveli ihan hyvin ajankohtaa ja ajoittain, etenkin ensimmäisen jakson loppupuoliskolla näkyi jo jonkin verran harjoiteltuja asioita. Pieni kenttä vaikeutti varmasti molempien joukkueiden pelaamista ja siitä johtuen peli oli ajoittain tietysti myös varsin sekavaa.

Kuitenkin oli ilo nähdä, että muutama pelaaja nosti selvästi omia osakkeitaan tämän päivän esityksellä. Nyt huilaillaan viikon verran alkukauden rutistuksen jälkeen ja palataan täynnä virtaa treenihin sen jälkeen.” – Päävalmentaja Sami Okkonen

Kokoonpano

Ville Viljala (’45 Severi Ikäheimo)
Johannes Nykänen (’60 Tomi Karlstedt),
Masa Malen,
Aleksi Kaakinen (’75 Toni Koskinen),
Ville Teräsranta (’60 Niilo Pirttinen 🟥 82′),
Matias Kiesilä (’45 Matias Sarlin),
Eetu Kuusrainen,
Kimmo Huisman,
Saboor Salim (’75 Teemu Roponen),
Niko Kiiveri,
Toni Järvinen (’75 Luke McConnell)