Paikallisfutiksen sunnuntai: JJK ja FC Vaajakoski yhteistyössä

Viikonloppuna tarjolla runsain mitoin paikallista jalkapalloa!

FC Vaajakoski kohtaa Kakkosen kamppailussa PK Keski-Uusimaan klo 16 alkaen. JJK pelaa oman Ykkösen kärkiottelunsa heti perään klo 18.30 – kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa molemmat!

Hyödynnä kausikortti- ja pääsylippuedut!

Seurojen kausikortit käyvät sunnuntaina ristiin – toisin sanottuna JJK:n kausikortilla pääsee FC Vaajakosken otteluun ja vastaavasti FCV:n kausikortilla Harjulle aurinkokatsomoon.

FC Vaajakosken otteluun pääsee niinikään JJK:n ottelun lipulla – myös W-Zupin mobiiliennakkolipulla! Harjulla taas stadionin portilla ostetusta lipusta saa viiden euron alennuksen FCV – PKKU-ottelun lipulla. FCV:n ennakkoliput W-Zupista!

JJK:n ennakkolipun voi käydä ostamassa Kävelyladulta tulevana lauantaina, kun Kettupaidat jalkautuvat keskustan vilinään klo 12:30 – 14:30!

Oman kylän pojat

Sekä JJK että FC Vaajakoski koostuvat erittäin vahvasti paikallisista pelaajista ja myös sunnuntain otteluissa halutaankin tuoda esille myös molempien seurojen vahvaa juniorityötä – niinpä nuoret lupaukset ovatkin otteluissa esillä. FCV-PKKU-ottelussa saattajina toimivat JJK:n ja FC Vaajakosken 07-ikäluokan juniorit ja samat joukkueet kohtaavat toisensa puoliaikapelissä ottelun tauolla.

Harjulla saattajina toimii niinikään juniorit molemmilta seuroilta ja tauolla nuoret taiturit nähdään puolestaan esittelemässä osaamistaan tekniikkaratanäytöksessä.


Oman kylän poikia voi bongailla jatkossa myös MTV3:lta!

Kortteliliigaa lauantaina

Jo lauantaina 13.6. on jalkapallon merkeissä vilkas päivä Viitaniemessä, sillä silloin käydään kesän toinen Kortteliliigaturnaus.

Kentät kuhisevat siis JJK:n, FC Vaajakosken ja JyPK:n pikkufutareita aamuyhdeksästä aina pitkälle iltapäivään asti! Turnauksen tarkempi aikataulu löytyy Kortteliliigan sivuilta.

Kortteliliigan turnaus lauantaina 13.6. klo 9-16

Kakkosen yhdeksäs kierros, FC Vaajakoski – PK Keski-Uusimaa, sunnuntaina 14.6. klo 16, Vaajakosken liikuntapuisto

Ykkösen kahdeksas kierros, JJK – PK-35, sunnuntaina 14.6. klo 18:30, Harjun stadion

PS. Jos turnauskestävyys riittää, voi futissunnuntain aloittaa jo klo 14 Viitaniemessä, kun Blackbird ja KuFu-98 kohtaavat Kolmosen kamppailussa!