Okkonen Vaajakoskelle, Toni Järvinen jatkaa

FC Vaajakosken Kakkoseen valmistautuvan edustusjoukkueen uusimmat sopimuspelaajat ovat Sami Okkonen, Toni Järvinen ja Ali Taleb.

Okkonen tunnetaan parhaiten vuosistaan Helsingin IFK:n riveissä, Järvinen puolestaan on nähty jo monen vuoden ajan FCV-paidassa, ollen viime kaudella joukkueen tehokkain pelaaja. 19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Ali Taleb on noussut muutamassa vuodessa FCV:n nelosjoukkueesta askel kerrallaan edustukseen asti.

Okkonen on pelipaikaltaan hyökkääjä. Ykkösessä tulosta on tullut 60 ottelussa 17 maalin verran. Vuonna 2014 Okkonen oli nostamassa IFK:ta Veikkausliigaan osuen myös nousun sinetöineessä ottelussa FC Jazzia vastaan. Viime vuosien aikana Okkonen on pelannut myös Gnistanin ja Kiffenin riveissä, mutta viime kaudella seurana oli jälleen IFK, jonka kakkosjoukkue nousi Okkosen avustuksella Kakkoseen.

Laidalla ja kärjessä pelaava Toni Järvinen osui yhdeksän kertaa vuoden 2017 Kolmosessa. Viime kausi jäi kuitenkin Vaajakoskella kesken, kun Järvinen opiskeli ja pelasi Ranskan Lyonissa kauden lopun. Muiden muassa Paris Saint-Germainin reservijoukkueen kanssa samalla sarjatasolla pelanneen ranskalaisseuran ja muutamien suomalaisten seurojen kiinnostuksesta huolimatta Järvinen palasi Vaajakoskelle.