Odotettu derby Vaajakoskella ti 4.8.

FC Vaajakoski – JJK ti 4.8. klo 18.30

Lipunmyynti

Ottelussa on käytössä vain yksi hintakategoria. Ennakkoliput 10€, ottelusta ostettuna 12€. Osta ennakkolippu netistä – klikkaa sivun oikeasta laidasta OSTA LIPUT

Otteluisäntä Fin Car Service arpoo kaikkien ennakkolipun ostaneiden kesken rengassarjan! Kesärengassarjan arvo asennettuna 350€.

Korona-pandemiasta johtuvien yleisörajoitusten vuoksi ja Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään Palloliiton vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn.

Katsomojärjestelyt

Ottelussa on käytössä siirtokatsomoita ns. aurinkokatsomon puolella. Istumapaikkoja on n. 1500.

Korona-pandemian takia ottelussa on kolme erillistä 500 katsojan katsomolohkoa, joiden välillä ei voi liikkua katsomonosasta toiseen.

Ethän saavu tapahtumaan sairaana. Muista myös huolehtia turvaväleistä.

Katsomolohkot #1 ja #2 sijaitsevat pääkatsomossa katon alla. Lohkossa #2 on käytössä myös siirtokatsomo kentän päädyssä. Katsomolohko #3 on aurinkokatsomo.

Sisäänkäynti katsomoihin #1 ja #2 tapahtuu pääsisäänkäynnistä Vaajakosken liikuntahallin ja kirjaston välistä löytyvästä portista.

Katsomoon #3 kuljetaan Savonmäentien portista (uimahallia vastapäätä).

Matsi Barin anniskelukatsomo on osa katsomolohkoa #1.

Stadionin portit aukeavat 60 minuuttia ennen ottelun alkua klo 17.30.

Kioskit

Jokaisesta katsomolohkosta löytyy oma kioski, jossa tarjolla kahvia, virvoitusjuomia, makkaraa sekä muuta suolaista ja makeaa.

Matsi Barin anniskelukatsomo on osa katsomolohkoa #1.

Parkkipaikat ja joukkoliikenne

Suosittelemme saapumaan otteluun julkisilla kulkuneuvoilla. Jyväskylän keskustasta Vaajakoskelle kulkevat linja-autot numeroilla 1, 2 & 3.

Parkkipaikkoja löytyy Vaajakosken yhtenäiskoulun sekä Vaajakosken urheilutalon piha-alueilta ja katujen varsilta Vaajakosken keskustassa.

Juniorit saapuvat otteluun yhteisellä marssilla Jyskän kentältä!


FCV-juniorit marssien matsiin

Juniorit saapuvat otteluun yhteisellä marssilla Jyskän kentältä!

Klo 17.15 FCV-juniorit kokoontuvat Jyskän kentälle joukkueittain parijonoihin. 

Klo 17.25 Marssi Vaajakosken stadionille aloitetaan klo 17.25. Kulkue muodostetaan joukkueittain niin, että 2006 joukkue kulkee ensimmäisenä ja 2012 viimeisenä. Joukkueiden väliin jätetään kaksi metriä tilaa ja joukkueen ensimmäisenä ja viimeisenä kävelee joukkueenjohtaja, valmentaja tai joku vanhemmista. Jokaista joukkuetta kohti marssille tarvitaan vähintään kaksi aikuista, pienemmillä voi olla enemmänkin. Kyseisillä aikuisilla ilmainen sisäänpääsy otteluun.

Klo 17.40 2009-joukkue on talkoo-/pallopoikavuorossa ja he liittyvät marssiin stadionin portilla. Myös kortteliliigajoukkueet liittyvät siellä marssiin.

Klo 18.30 Ottelu FC Vaajakoski – JJK alkaa

Reitti ja katsomo

Kulkue kulkee Jyskästä Vaajakoskelle Vesmanninmäkeä ylös ja Vaajakosken keskustan läpi stadionin huoltokopin puoleisesta portista sisään. Joukkueille on varattu oma katsomonosa, johon ohjataan stadionilla. Myös vanhemmat ovat tervetulleita tähän katsomoon (Katsomolohko #3, ns. aurinkokatsomo). Huom! Korona-pandemian takia katsomolohkojen välillä ei voi liikkua.

Ottelussa on käytössä siirtokatsomoita.

Kovimmat kannustajat palkitaan, joten nyt on aika alkaa suunnittelemaan kannustushuutoja ja -lauluja sekä askartelemaan kannustuslakanoita!

Pukukoodi

Punaiset pelipaidat päälle pelaajille! Seuran värejä toivotaan kaikkien otteluun tulevien pukevan ylleen.