Niko Lohi tekee paluun

FC Vaajakosken pelaajaryhmä vahvistuu vielä yhdellä kovalla nimellä, kun keskikentällä molempiin suuntiin vahvasti esiintyvä Niko Lohi jatkaa uraansa punapaidoissa. 27-vuotias FCV:n oma kasvatti pelasi ensimmäiset pelinsä seuran edustuksessa kymmenen vuotta sitten ja on ollut joukkueen avainpelaajia jo pidemmän aikaa.

”Kiva saada Peke mukaan joukkueeseen. Varmasti muutama viikko menee pelikunnon ja lopullisen terävyyden hakemisessa, mutta jo nyt treeneissä on nähty jalkapallosta nauttiva pelaajanuorukainen, joka kesän edetessä varmasti virittäytyy yhä parempaan vireeseen. Pekellä on sellaisia omimaisuuksia, jotka voivat tehdä eron tiukoissa otteluissa voittamisen ja häviämisen välillä.

Joukkueessa alkaa täten olla mukavasti laajuutta ja laatua jokaiselle pelipaikalle ja kun muutama loukkaantunut saadaan vielä täyteen pelikuntoon, tulee taistelu peliajasta olemaan erittäin kovaa loppukauden ajan. Innolla kohti seuraavia viikkoja!”
 – Päävalmentaja Sami Okkonen

Tämä kausi on Pekelle jo yhdeksäs FC Vaajakosken edustusjoukkueessa. Vuosien varrella hän on käväissyt myös Kajaanissa 2014, jolloin seuroina olivat Kakkosen AC Kajaani ja KajHa Kolmosessa. Kesä 2017 vierähti joutsenolaisen Kultsu FC:n väreissä Kakkosessa Lappeenrannan seudulla.

Vaajakosken riveissä Niko Lohi on pelannut yhteensä 89 Kakkosen ottelua kuudella eri kaudella. Viime vuonna peliaikaa tilastoihin kertyi 14 kamppailussa 1096 minuuttia.

Viime vuoden joulukuussa vaajakoskelaisten riveihin liittyneen laitapelaaja Daniel Hännisen kaksivuotinen sopimus on puolestaan purettu pelaajan omasta aloitteesta. FC Vaajakoski toivottaa nuorelle pelaajalahjakkuudelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin.