Niko Kiiveri tekee paluun

24-vuotias laitahyökkääjä Niko Kiiveri palaa Vaajakoskelle. FCV:ssä Kiiveri pelasi viimeksi kaudella 2015 ja sen jälkeen pelejä on kertynyt Kakkosessa TPV:n ja Villikettujen riveissä sekä viime kaudella Kolmosessa Äänekosken Huiman paidassa.

”Nikon paluu Vaajakoskelle on hieno asia. Vielä ei Suomen jalkapallokartalla ole ulosmitattu parasta Niko Kiiveriä ja luotan vahvasti siihen, että koko valmennustiimimme tuella Niko ottaa ensi kaudella isoja askeleita urallaan kohti uutta comebackia. Kyseessä on kuitenkin yksi maineikkaan jyväskyläläisen 94-ikäluokan kantavista voimista”, muistuttaa FCV:n päävalmentaja Mika Järvinen.

FC Vaajakosken edustusjoukkueen suunnitelmallinen valmistautuminen tulevaan kauteen alkaa tällä viikolla ja uusia pelaajasopimuksiakin on vielä tulossa.

”Meillä on nyt sopimus kahden maalivahdin ja 17 kenttäpelaajan kanssa. Harjoitusvahvuuteemme liittyy lähiviikkoina ainakin 4-5 uutta kasvoa, joten sopimuksia on luvassa vielä lisää ja voihan tässä tapahtua kaikenlaista pelaajarintamalla ennen kauden alkua”, pohdiskelee Järvinen arvoituksellisesti.

Sopimuspelaajat

 1. Ville Viljala
 2. Ali Taleb
 3. Tomi Karlstedt
 4. Kimmo Huisman
 5. Aleksi Kaakinen
 6. Matias Kiesilä
 7. Toni Järvinen
 8. Niko Högbacka
 9. Santtu Laaksonen
 10. Jose Ikonen
 11. Olli Tervomaa
 12. Roope Ervasti
 13. Panu Väliaho
 14. Olavi Hetemäki
 15. Niko Lohi
 16. Arttu Hokkanen
 17. Toni Koskinen
 18. Antti Jussila
 19. Niko Kiiveri

Edustusjoukkueen taustaryhmä

Mika Järvinen, päävalmentaja
Anssi Viren, apuvalmentaja
Sami Okkonen, apuvalmentaja
Jukka Västinen, apuvalmentaja
Jarkko Suonpää, maalivahtivalmentaja
Aila Jaiteh, joukkueenjohtaja
Matti Jaatinen, huoltaja