MP vahvempi Vaajakosken illassa

FC Vaajakoski – Mikkelin Palloilijat 0-2 (0-1) | Pöytäkirja

FC Vaajakoski ja Mikkelin Palloilijat kohtasivat Vaajakosken helteisessä perjantai-illassa. Vierasjoukkue MP oli avausjaksolla hivenen vahvempi ja sai aikaan muutamia hyviä paikkoja. Joona Ala-Porkkunen loukkaantui pahasti puolen tunnin kohdalla, ja heti sen jälkeen MP iski avausmaalinsa. Keskitys oikeasta laidasta maalin eteen, ja Miikka Oinonen puski pallon voimalla sisään. FCV sai vielä muutamia lupaavia hyökkäyksiä aikaan ensimmäisen jakson lopulla, mutta laukaukset suuntautuivat yli tai ohi.

Toisella jaksolla kotijoukkue tuli vahvemmin mukaan peliin ja sai luotua myös erinomaisia maalipaikkoja. Kimmo Huismanin läpisyöttö tavoitti Juuso Haapasaaren tunnin kohdalla, mutta tuostakaan avopaikasta palloa ei maaliin saatu. FCV:n hallinnan jälkeen MP iski yllättäen vastaan ja Oinonen pääsi siirtämään tolpasta kimmonneen pallon tyhjään maaliin, kun peliä oli pelattu reilu seitsemänkymmentä minuuttia. Lopussa FCV yritti kovasti kavennusmaalia, mutta Toni Järvisen ja Topi Järvisen laukauksista huolimatta sitä ei saatu aikaan.

”Syvissä vesissä uidaan, mutta ei olla siltikään upottu. Omassa boksissa puolustaminen on ollut käsittämättömän vaikeata viime peleissä ja kyllä nyt alkaa olla aika, jolloin myös hyökkäyspäässä on taas alettava osua maalipuiden väliin. Peli kulminoitui näihin kahteen edellä mainittuun asiaan. Se oli tietoinen valinta, että annettiin vastustajalle pallonhallinta, mutta tekemämme valinnan jälkeen myös edellä kerrottujen syiden vuoksi taululla olivat nuo päätösnumerot. Joukkueen on nyt joukkueena näytettävä se halu ja tahto, jolla jatketaan pelaamista Kakkosessa myös ensi kaudella. Ei riitä, että joku onnistuu jossakin vaiheessa ottelua, vaan meidän kaikkien on kyettävä tasaisen laadukkaaseen suoritukseen koko 90 minuutin ajan.” – Mika Järvinen

1 Roope Järvinen
2 Aleksi Kaakinen
4 Joona Ala-Porkkunen Rakennustoimisto Alonen Oy
7 Jarkko Kosunen
8 Toni Järvinen Sulun kiinteistönhoito Oy
9 Kimmo Huisman
11 Niko Högbacka
13 Peetu Lintinen
16 Anssi Viren
20 Tomi Karlstedt
26 Joona Rautamies

Vaihtopelaajat
3 Roope Ervasti Seppälääkärit
5 Panu Väliaho Neste K Subway Savela
17 Matias Kiesilä
21 Topi Järvinen
25 Niko Lohi
30 Ville Viljala
33 Juuso Haapasaari Fixulux Oy