MP murjoi FCV:n Urpolassa

FC Vaajakoski jäi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Ykköseen valmistautuvan isännän Mikkelin Palloilijoiden jalkoihin tylyin 0-4 (0-3) lukemin Urpolan tekonurmella.

Huomattavasti kevyemmillä jaloilla liikkunut MP oli valmiimpi ja terävämpi, kun vastaavasti vaajakoskelaiset hakivat oikeita etäisyyksiä läpi ottelun päästyään Hipposhallin alakerran 15×30 m -tilasta täysimittaiselle kentälle ensimmäistä kertaa tänä talvena.

”Tappio on aina tappio ja sitä on turha alkaa selittelemään. Ensi viikko vielä puserretaan hikeä harjoituksissa käymällä mukavuusalueen ulkopuolella kausisuunnitelmamme mukaisesti ja sen jälkeen aloitetaan hakemaan terävämpää liikettä jalkoihin, mutta niin tekevät uskoakseni muutkin”, mikkeliläisten antamaa oppituntia aitiopaikalta todistanut FCV:n päävalmentaja Mika Järvinen totesi.

FCV:n avauksessa oli ainoastaan 4 viime kaudella mukana ollutta kenttäpelaajaa. Ilman sopimusta olevia pelaajia osaamistaan näyttivät hyökkääjä Topi Järvinen (JJK) ja toppari Ville Oksanen (SoVo). Muun muassa uusin sopimuspelaaja Anssi Viren, kapteeni Tomi Karlstedt, keskikentän maestro Kimmo Huisman ja maalikuningas Peetu Lintinen olivat poissa kokoonpanosta. Polvivammastaan kuntoutuva Mikko Hiltunen kävi totuttelemassa pelirytmiin viimeiset 23 minuuttia.

”Perjantaina rutistetaan viimeisetkin hikipisarat sisuskaluista ulos peruskuntokauden viimeisen päivän kunniaksi ja isketään piikkiä JJK:n lihaan väsyneilläkin jaloilla yhtä harjoitusottelua rikkaampana”, uskoo Järvinen, kun JJK ja FCV kohtaavat Vehkalammen kuplahallin avajaisottelussa klo 14.00.

Kokoonpano:

Salkojärvi,
Kohonen, Prami J, Oksanen, Kuntonen (46. min Prami M),
Laaksonen, Ojala (67. min Hiltunen), Lohi, Abdullahi (46. min Kiiveri N),
Wusu, Järvinen T.
Vaihdossa Jaatinen (mv).