Matti Liimatainen vahvistaa punaisten rivejä

FC Vaajakoski on saanut joukkoihinsa uuden pelaajan, sillä 18-vuotias Matti Liimatainen on tehnyt joukkueen kanssa tätä kautta koskevan pelaajasopimuksen. Hän oli mukana kokoonpanossa jo viime lauantain kotiottelussa JS Herculesta vastaan vaihtopenkillä. Useita eri pelipaikkoja kokeillut Liimatainen on parhaimmillaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa tai laiturin tontilla.

”Mietin eri vaihtoehtoja nousta pelaamaan Kolmosdivisioonaa korkeammalle sarjatasolle ja päädyin ottamaan tänne yhteyttä. Odotan etenkin peliaikaa ja onnistumisia tältä kaudelta.” – Matti Liimatainen

Pelaajan futisura on saanut alkunsa seitsemän vuoden ikäisenä Savon Pallossa Pieksämäellä. SaPan lisäksi hän on aiemmin edustanut Mikkelin Palloilijoita, jossa tilille on kertynyt jopa yksi Ykkösen ottelu syksyllä 2020.

Varsinaista pelaajaesikuvaa Liimataiselta ei löydy. Nuorukainen kuitenkin mainitsee seuranneensa tarkemmalla silmällä Eden Hazardin otteita tämän Chelsea-aikoina ja kuvailee belgialaista nopeaksi, ketteräksi ja taitavaksi pallon kanssa. Omiksi vahvuuksiksiin jalkapalloilijana hän listaa nopeuden ja nöyrän työnteon molempiin suuntiin.

Liimatainen liittyi FC Vaajakosken harjoitteluvahvuuteen jo talvella, mutta harmillinen loukkaantuminen pilasi valmistavan kauden ja preseason-jakso jäi kokonaan väliin. Nyt pelaaja on jälleen tervehtynyt ja toivottaa yleisön tervetulleeksi Panda Areenalle.

”Kannattaa tulla katsomaan, koska pelimme paranee koko ajan ja toivottavasti nähdään katsomo täynnä punaista kesän peleissä!” – Liimatainen

Seuraavan kotiottelunsa FCV pelaa ensi tiistaina klo 18.30, kun vastustajaksi saapuu vahvasti kautensa avannut Vaasan IFK. Sitä ennen joukkueella on ohjelmassaan vielä vieraspeli lauantaina, jolloin Oulussa vastaan asettuu OTP.