M2 avasi tasapelillä

Eilen siis avattiin tämä kausi virallisten pelien osalta. Matkaan vieraspelireissulle kauas Jyskänlaaksoon FCK:n vieraaksi lähti vain 9 poikaa ja 4 miestä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli jokseenkin sekavaa pelailua ja viineinen terävyys tilanteissa puuttui. Liekö hieman jännittänyt smile emoticon Kotijoukkue saikin ensimmäisen puolikkaan vaarallisimmat tilanteet aikaan mutta FCV maalia vartioinut Janne Alaperä hoiti tonttinsa tyylikkäästi. Mahtuipa torjuntoihin muutama kauempaa tullut kokeilu ja muutama läpiajokin. Mutta mikään ei ole ikuista ja Jannekin joutui antautumaan ekan ja ainoan kerran n. puolen tunnin kohdalla. Puolustajien pienten sekoilujen ja muutaman hutipotkun jälkeen pallo taisi kimmota omasta pelaajasta vastustajan hyökkääjälle joka viimeisteli pienestä kulmasta tilanteeksi 1-0. Korttia kotijoukkueella taidettiin nostaa pari kertaa pienten jälkipelien seurauksena.

Toiselle puolikkaalle Guru Kari Hokkanen valmennustiiminsä kanssa muutti hieman taktiikkaa ja herätteli hieman joukkuetta. Toisen puolikkaan alku olikin selvää FCV hallintaa ja muutama hyvä paikkakin saatiin luotua mutta viimeistely hieman ontui. Toistapuolikasta oli sitten pelattu varmaan jotain 15 min kun joukkueen miehet ottivat roolia. Villet, Santala ja Antila heittivät keskikentällä pienet kikat keskenään ja tuloksena hieno syöttö linjan taakse. Ja sinnehän kirmasi aina yhtä vikkelä Antilan Ville joka viimeisteli toisella kokeilulla varmasti tilanteeksi 1-1. Ihan kuin olisin nähnyt tämän ennenkin. Vaihdotkin käytettiin puolikkaan alkupuolella ja sehän sitten kostautui kun pelaamatta oli n.25 minuuttia. Juki Heikkinen otti parit ”pikku” kopsut vasempaan nilkkaansa ja linkutteli jääpussin luokse. Vaihtoja ei käytettävissä ja vajaalla pelailtiin loppuun. Lopussa molemmilla oli vielä hyviä paikkoja ratkaista peli. Kotijoukkueen tilanteet pysähtyivät joukkueen parhaana palkittuun MV Janneen ja toisessa päässä tilanteet lipuivat käsistä huonoilla laukauksilla tai vastustajan rikkeillä. Muuan Santala taisi kerran olla kirmaamassa läpiajoon mutta hienosti takaapäin rikkonut vastustaja sai estettyä tilanteen. Josta taas lappu heilahti mutta vain keltainen tällä kertaa.

Pelit jatkuvat sitten taas viikon päästä maanantaina, jolloin lähdetään parantamaan omaa peliä ja napataan 3 pojoo!