Lintiselle jatkosopimus!

Viime kausien tehopelaajiin lukeutuva Peetu Lintinen jatkaa Vaajakoskella!

Liukas laitahyökkääjä Lintinen kunnostautui viime kaudella syöttäjänä, mutta aiempina vuosina mies on pöllyttänyt maaliverkkoa itse erittäin ahkerasti.

”Viime kaudella toistakymmentä maaliin johtanutta syöttöä, sitä edellisillä kausilla kahdesti peräkkäin sarjansa maalikuningas, tärkeä palanen tämän kauden joukkueeseemme ja on takuuvarmasti yksi syömähampaistamme, hieno ja uskoa valava sopimus koko seuralle”

Kahden viime vuoden ajan FC Vaajakoskea edustaneen 23-vuotiaan pelaajan sopimus lämmitti päävalmentaja Mika Järvisen mieltä.

”Peetu on pelaaja, jolla elämänarvot ovat kohdallaan. Panostaa täysillä opiskeluunsa, käy töissä urheilukaupassa ja vielä repii ajan jalkapallollekin. Voi vain kysyä, että missä Peetu olisi, jos olisi laittanut kaikki panoksensa viime vuosina vain jalkapalloon”

Joukkue on tehnyt sopimuksen nyt neljäntoista pelaajan kanssa ja lisää on luvassa.

”Viiveellähän näitä pelaajasopimuksia on putoillut, mutta tähänkin on omat syynsä, joiden ruotiminen ei tässä yhteydessä liene tarpeellista. Eivät sopimukset tähän lopu. Käsittääkseni tämän ja ensi viikon aikana tapahtuu lisää pelaajasopimusten rintamalla. Joukkue tulee olemaan joka tapauksessa vuoden viisaampi Kakkosen koitoksiin tällä kaudella ja uskon vakaasti, että tulemme olemaan aiempaa paremmalla jalalla liikkeellä kokonaisuudessaan, kun tosipelit koittavat”

Harjoitusotteluista tiedotetaan lähipäivien aikana.

Sopimuspelaajat