Lintinen jälleen ratkaisijana VPS Akatemiaa vastaan

Tällä kaudella jouduttiin odottelemaan elokuuhun saakka FCV:n ensimmäistä kotivoittoa Vaajakosken nurmella, mutta viime lauantaina se viimein tuli. VPS J Akatemia kaatui 2-1 (1-0) -lukemin. FCV oli pelissä niskan päällä, vaikka oma pallollinen peli ei toiminutkaan parhaalla tavalla. Vastustajan epävarma alakerta ja maalivahtipeli tuottivat kotijoukkueelle kuitenkin riittävän määrän hyviä tilanteita. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 28. minuutin kohdalla, kun vierailijoiden maalivahti kaatoi Toni Järvisen tekopaikassa. Tilanteesta tuomitun rangaistuspotkun ampui vakuuttavasti vasempaan yläkulmaan Peetu Lintinen.

Toinen puoliaika alkoi FCV:n kannalta heikosti ja VPS J Akatemian tasoitus syntyi jo parikymmentä sekuntia avauspotkusta. Vierasjoukkueen Akseli Lehtimäen laukauksen puolustus pystyi vielä selvittämään, mutta pallo kimposi suoraan Jesse Kankaanpäälle, jolla oli helppo työ viimeistellä tasoitusosuma. Kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan heti seuraavalla minuutilla teki nopealla hyökkäyksellä voittomaaliksi jääneen 2-1 -osuman. Masa Malen katkaisi vastustajien hyökkäyksen rakentelun ja lopulta vahvan juoksun maalille tehnyt Peetu Lintinen pääsi iskemään sisään Toni Järvisen laukomasta paluupallosta.

Peetu Lintinen nousi kahden tekemänsä osumansa myötä jo kahdeksaan maaliin ja on koko Kakkosen maalitilastossa jaetulla kymmenennellä sijalla.

”Tärkeät kolme pistettä raavittiin ja siitä hatunnosto koko joukkueelle. Meinasi mennä vaikeaksi, kun päästettiin vastustaja peliin mukaan toisen puoliajan alkajaisiksi. Aivan niin ehjää ei suorittamisemme ollut kuin edellisessä vieraspelissämme, mutta ei varmasti kukaan sitä mieltä voi olla etteikö voitto meille kuulunut.” -Mika Järvinen