Liisa Liekkisen toiminnanjohtajakausi päätökseen

FC Vaajakosken toiminnanjohtaja Liisa Liekkisen työura jatkuu toisaalla tulevan vuoden alussa.

”Vajaa kuusi vuotta sitten lähdimme yhdessä Liisan kanssa kehittämään seuraa kohti elinvoimaisempaa ja laadukkaampaa tulevaisuutta. Vuosien varrelle on mahtunut paljon tehtäviä joita Liisa on ollut etulinjassa johtamassa ja myös käytännössä hoitamassa. Erityisesti Liisan kehittämä ja vetämä kouluyhteistyö on kerännyt kiitosta ja huomiota laajalti. Haluankin lämpimästi kiittää Liisaa kuluneista vuosista ja toivoa menestystä jatkoon koko seurayhteisön puolesta. Nähdään kesällä stadionilla!” – Lassi Paavolainen

Liisan terveiset seurayhteisölle

”On aika sanoa kiitos ja näkemiin. 

Jään pois toiminnanjohtajan tehtävästä tämän vuoden lopussa. Olen ollut viime kuukaudet opintovapaalla ja saan nyt opintoni valmiiksi.

Tämän työn kautta urheilusta on tullut iso osa elämääni. Tulin seuraan töihin vuonna 2014. Sen jälkeen olen ollut mm. valmentaja, esimies, ohjaaja, johtaja, kouluttaja, kehittäjä, tapahtumanjärjestäjä ja opintojen ohjaaja. Joskus tätä kaikkea saman päivän aikana. Tylsää ei ole ollut, mutta työn monipuolisuus on ollut myös kuormittavaa. Urheiluseuran johtaminen on usein haastavaa, mutta se on opettanut minulle paljon. Olen nyt antanut seuralle kaiken mitä annettavissa oli ja minun on aika siirtyä eteenpäin. 

Kiitos kaikille näistä opettavaisista vuosista. Kiitokset työkavereille, jotka ovat vuosien varrella kehittäneet kanssani seuraa. Kiitos edustusjoukkueelle, junnuille, jälkkäriläisille, koululaisille, jotka osallistuivat kerhoihin, tapahtumiin ja liikuntavälitunneille, lasten vanhemmille, opiskelijoille, valmentajille ja kortteliliigan pelureille. Kiitos valmennuspäälliköt Paul, Vinssi ja Sami, opin teiltä paljon valmentamisesta. Kiitos Juuso, olit tukeni ja autonkuljettajani koko tämän ajan. 

Pitäkää huolta toisistanne ja tästä hienosta FCV:n yhteisöstä <3″

– Liisa Liekkinen