Visual Friday

Visual Friday

BRÄNDI

Me autamme löytämään yrityksenne ainutlaatuiset ominaisuudet ja erikoisuudet, jotka tekevät juuri teistä loistavan. Tämän jälkeen luomme niitä hyödyntäen persoonallisia, voimakkaita sekä kohderyhmäänne aidosti puhuttelevia brändejä. 

MIKÄ TEKEE TEISTÄ LOISTAVAN?

Brändi on se, miksi te olette olemassa ja mitä te olette asiakkaidenne silmissä. Hyvä brändi on aito. Päälle liimattu kiiltokuva alkaa pian rakoilla eikä vakuuta asiakkaita. Ja miksi sen täytyisikään olla keksitty? Jokaisella yrityksellä on omat uniikit ominaisuudet ja erikoisuudet, jotka tekevät juuri teistä loistavan. Ne täytyy vain löytää ja tehdä näkyviksi. Me autamme laittamaan tämän pohjan kuntoon.

HALUAMME OPPIA TUNTEMAAN TEIDÄT JA ASIAKKAANNE

Suunnittelu lähtee aina ihmisistä. Haluamme oppia tuntemaan teidät ja teidän isoimmat unelmat. Ymmärtää asiakkaidenne tapa nähdä maailma. Tenttaamme teitä hetken kahvikupposen äärellä, jotta pääsemme käsiksi vahvuuksiinne ja siihen omaleimaiseen ytimeen, joka erottaa teidät muista. Haluamme kuulla tarinoita. Kaikesta tästä syntyy inspiraatio ja ideat juuri teidän näköisen ja kuuloisen brändin suunnitteluun.

Meidän tekemä brändityö käsittää brändi-ilmeen sekä brändiviestinnän.

BRÄNDI-ILME LUO ENSIVAIKUTELMAN

Brändi-ilme tai yritysilme on usein se asia, mikä kiinnittää ensimmäiseksi huomion. Ja teillä on vain yksi mahdollisuus tehdä lähtemätön ensivaikutelma. Vahva ja persoonallinen brändi jää ihmisten mieleen ja lisää yrityksen tunnettuutta sekä luotettavuutta. Meidän luoma brändi-ilme on kattava kokonaisuus, joka käsittää muun muassa värimaailman, uudet logot, omat fontit ja muut graafiset elementit sekä kuvamaailman tyylin. Annamme myös kattavasti konkreettisia ideoita esimerkkeineen siitä, miten ja missä ilmeen olisi hyvä näkyä.

BRÄNDIVIESTINTÄ TARINALLISTAA YRITYKSEN YTIMEN

Asiakkaita kiinnostavat tarinat. Tänä päivänä pohditaan yhä enenevissä määrin, millaisen yrityksen kanssa ollaan tekemisissä. Ei mietitä vain, mitä tarjoatte vaan miksi olette olemassa. Mikä tekee juuri teidän yrityksestänne ainutlaatuisen? Näihin kysymyksiin auttaa vastaamaan brändiviestintä. Se toimii vankkana pohjana kaikelle tulevalle viestinnälle. Kun runko on tehty harkiten ja huolella, pystyy yrityksenne viestimään johdonmukaisesti eri kanavissa ja eri työntekijöiden voimin. Brändiviestintä kulkee käsi kädessä brändi-ilmeen kanssa – ne tukevat ja täydentävät toisiaan. Brändiviestintä koostuu tone of voicesta, slogan-ehdotuksista, ydinviestistä sekä bränditarinasta.

LÄHDETÄÄNKÖ KEHITTÄMÄÄN TEIDÄN BRÄNDIÄ?