TNNet

Pelipalvelimista timanttisiin IT-palveluihin


Kun vuonna 2002 ei mistään ollut saatavilla megoja riittävästi, jäi vaihtoehdoksi perustaa oma operaattori. Kansainvälisten operaattoreiden kanssa toimiessa syntyivät sivutuotteena ensimmäiset tietoliikenneyhteyspalvelut sekä pelipalvelimia myyvä yritys. Koska kukaan ei tarjonnut riittävän hyvää Intelin palvelinkapasiteettia tai osannut rakentaa riittävän hyvää konesalia, päätimme tehdä senkin itse. Pistimmepä pystyyn myös oman datakeskuksen!

Kun huomasimme että asiakkaille ei riitä pelkkä tietoliikenne tai konesaliratkaisut, kasvatimme palveluvalikoimaamme tietoturvan sekä sisäverkon ratkaisuilla. Kattavilla IT-infraratkaisuilla voimme palvella asiakkaita laadukkaasti, nopeasti sekä täysin ilman piilokuluja. 

Tähtäimessä aina toimiva tekniikka

Olemme todenneet parhaaksi pitää kiinni tavastamme kehittää palveluita ja ratkaista etukäteen kaikki mahdolliset ja mahdottomat ongelmat. Pelaamme asiakkaidemme tiimissä poistaen kaiken sen, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia ja turhia kustannuksia. Kun toiminta on jo testattu valmiiksi, ei kenenkään tarvitse maksaa turhista virheistä. Meille on ollut alusta asti tärkeää, että asiakkaiden ei kuulu törmätä itse aiheuttamiimme ongelmiin tai maksaa laskuja niiden korjailusta.

Palvelusta ja tekniikan laadusta emme tule koskaan tinkimään!

Toimivuudesta ja nopeudesta on tullut meille laadun merkki. Tämän vuoksi asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä vuodesta toiseen ja palvelumme ovat hioutuneet timanttiselle tasolle. Meidän kumppaninamme huippulaadusta ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi, vaan tuomme asiakkaille säästöjä niin työtunneissa kuin laskuriveissäkin. Pidämme yhteydet toimivina ja avunsaannin nopeana. 

Aiomme jatkossakin olla ylpeitä tinkimättömästä asenteesta ja tarjota taatusti toimivaa, nopeaa ja henkilökohtaista IT-infrapalvelua suomalaisille yrittäjille!

Teemme IT-infrasta kasvualustasiToimintavarma ja toimittajariippumaton IT-infra on keinomme olla varmistamassa yritysten toimintaympäristöä ja tukemassa skaalautuvaa kasvua. Pidämme fokuksen bisneksesi toimivuudessa ja datapääoman turvaamisessa varmistamalle osaamisemme jatkuvan kehittymisen. Aiomme pysyä tukena ja turvana suomalaisille yrittäjille, tarjoten toimivaa, nopeaa ja henkilökohtaista IT-infrapalvelua.

Haluamme kasvua niin asiakkaille kuin itsellemme. Kasvun moottorina molemmille on halu kehittää omia ja asiakkaiden myytäviä palveluita. Kun olemme mukana asiakkaan palvelun kehityksessä alusta lähtien, pystymme tuottamaan parhaat mahdolliset tukipalvelut asiakkaan liiketoiminnan kasvattamiseksi.