Now LKV – kiinteistövälitys

Now LKV – kiinteistövälitys

Markkinointi on se mikä edellä Now LKV kulkee – se tehdään aina laadukkaasti käyttäen aikaa ja alansa parhaita kuvaajia. Ei hätäisiä kännykkäkuvia ja ”en nyt jaksanu miettiä kunnolla” – lauseita markkinoinnissa. 

Asiakaspalvelu – se joka tekee toimeksiantosopimuksen kanssasi, hoitaa myös asuntosi myynnin ja markkinoinnin. 

Kanavat – asuntosi on tietysti esillä siellä, missä ostajat on eli etuovi.com ja oikotie.fi. 

Tehokkuus – kohde saadaan nopeastikin markkinoille ja välittäjän yhteydenottoa ei tarvitse odotella. 

Yhteistyö – minä pidän sinut ajantasalla missä asuntosi myynnissä mennään. Jätä murehtiminen välittäjälle jolla on ratkaisu melkein kaikkeen.

Välityspalkkiot Jyväskylässä – taso vaihtelee 1,5 % – 5 %, mutta halvalla ei tässäkään saa aina hyvää. Tärkeintä on, että ei ole epäselviä piileviä kustannuksia välityspalkkioissa, vaan selkeä hinnoittelu, joka on asiakkaiden nähtävillä, kokonaisuudessaan. 

Sähköinen – kaikki asuntokauppaan liittyvä on mahdollista tehdä sähköisesti Now LKVllä. 

Yksityisesittelyt – salaisuus ei ole, että niin ostajlle kuin myyjälle yksityinen esittely on mukavampi. Sunnuntain saat olla kotona rauhassa perheen kanssa. Myös 8/10stä ostajasta tekee ostopäätöksen yksityisesittelyissä. 

Kaikki saman katon alta – Laillistettu kiinteistönvälittäjä, laillistettu vuokravälittäjä, kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto, kaupanvahvistus. 

Paras aika myydä asunto– juuri silloin kun olette tehneet sen päätöksen. Vuodenajat ja sääolosuhteet on tekosyitä. Ostajat on liikkeellä tasaisesti ympärivuoden.